Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Meniurile pentru petrecerile de Revelion, din ce în ce mai sofisticate

Restaurantele sunt pe ultima sută de metri în pregătirea marii petreceri de Revelion. Festivitățile trebuie să fie fără cusur. Angajații decorează saloanele și pun la punct ultimele detalii.

Bucătarii spun că din meniul de Revelion nu va lipsi peștele

Sunt ajutați de muncitorii din Asia, care trebuie să învețe repede cu această ocazie cum se organizează un Revelion românesc. Bucătarii spun că din meniul de Revelion nu va lipsi peștele, simbol al continuității și prosperității.

Într-un restaurant din stațiunea Mamaia, 300 de persoane vor petrece în noaptea de Revelion. Locul la masă a costat 500 de lei, iar biletele s-au epuizat rapid.

Pregătirile sunt în toi

Denisa Biștea, șefă restaurant: Am pregătit pentru invitații noștri 3 feluri de mâncare, un aperitiv, un pește și o friptură, surprize pe tot parcursul evenimentului, colțișor pentru fotografii, o să avem și un tort de shoturi pentru ca seara să fie incendiară, muzică live pe tot parcursul evenimentului, iar colegii mei vor pregăti totul în cel mai mic detaliu.

În bucătărie, proaspăt angajații nepalezi învață să monteze platourile festive, iar chefii bucătari pun la punct ultimele detalii legate de meniu.

Edvin Suleiman, chef restaurant: Avem starter pește și friptură, la pește avem un chefal cu orez, iar la friptură cartofi cu rață și cu vită.

480 de lei de persoană pentru petrecerea de Revelion

Tot la un meniu sofisticat se lucrează și într-un alt restaurant din Constanța unde vor petrece de Revelion 280 de oameni care au plătit pentru distracție 480 de lei de persoană.

Stelian Terzi, proprietar restaurant: Aperitive italienești, somon cu risotto și mușchiulet de porc Wellington și pulpă de rață cu garniturile respective. Avem candy bar, bufet de fructe, de dulciuri, muzică live, ansamblu de dans grecesc.

Turiștii care au optat pentru pachete all inclusive

Petreceri tematice pentru noaptea dintre ani sunt organizate și în hotelurile deschise în această perioadă la mare.

Turiștii care au optat pentru pachete all inclusive au achitat chiar si 3.000 de lei de persoană pentru un sejur de 4 nopți, iar cei care au optat doar pentru cazare și mic dejun au de plătit aproximativ 300 de lei pentru masa de Revelion.

Distracția din noaptea dintre ani este și mai faină dacă suntem împreună cu familia și cu prietenii dragi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE