Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ultima zi de extrasezon pe litoral. Tarifele cresc de la 1 iulie

Este ultima zi cu prețuri de extrasezon pe litoral. Tarifele la cazare cresc de la 1 iulie cu 10-15%. Astfel că turiștii care nu și-au plătit vacanța din timp vor găsi camere mai scumpe în hoteluri.

Cum sunt prețurile acum

Dacă vorbim despre stațiunea Mamaia, 240 de lei costă o cameră dublă la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus. Pentru aceeași ofertă, dar la un hotel de patru stele scoatem din buzunar 367 de lei pe noapte.

În Eforie Nord plătim 158 de lei pe noapte pentru o camera dublă, la un hotel de două stele, fără mic dejun. Pentru o cameră la un hotel de trei stele plătim 165 de lei pe noapte, iar oferta la un hotel de petru stele este 671 de lei pe noapte, în regim de demipensiune.

Vorbim despre prețuri care de la 1 iulie cresc cu 10-15%. Este prima majorare din acest sezon estival, având în vedere că în această perioadă intrăm în vârf de sezon. Se termină în curând și examenele de Bacalaureat. Începe, practic perioada concediilor.

Mulți turiști care au venit deja în vacanța au spus că și-au luat cazările cu mai multe luni înainte pentru a profita de prețuri mai mici decât cele actuale. Pentru 5-7 zile de cazare au plătit până în 1.000 de lei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE