Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE Circulația trenurilor pe ruta Bucureşti Nord - Aeroport Henri Coandă a revenit la normal, după ce defecțiunea macazului a fost remediată

UPDATE: Circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord - Aeroport Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale, începând cu ora 11:21, defecţiunea macazului între Mogoşoaia şi Baloteşti fiind remediată, informează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

Întârzieri în drumul spre aeroport

Astfel, până la remedierea defecţiunii, trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Aeroport şi retur vor înregistra întârzieri cuprinse între 30 şi 90 de minute.

CFR: În prezent, circulaţia trenurilor se desfăşoară la cale liberă între Mogoşoaia şi Aeroport, cu ordin de circulaţie, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze defecţiunea, urmând ca după finalizarea intervenţiilor la macaz, circulaţia trenurilor să revină la normal pe această rută.

Greva de la TAROM s-a încheiat

Problemele CFR vin la o zi după ce mai multe curse TAROM au fost luni anulate.

Greva de la Tarom a luat sfârșit. Piloții au revenit la muncă, după negocieri care au ținut până spre dimineață. Au reușit să obțină salarii și diurne mărite.

În Aeroportul Otopeni, lucrurile au revenit la normal, după haosul de luni, când zeci de piloți ai TAROM nu au mai ajuns la curse, invocând probleme de sănătate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE