Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Japan Airlines oferă zboruri interne gratuite pentru vizitatorii internaționali. Cine sunt călătorii eligibili și care sunt condițiile

Japan Airlines oferă unor călători internaționali zboruri interne gratuite pentru a explora mai mult din țară.

Rețeaua internă a companiei aeriene include servicii către 64 de aeroporturi pe 133 de rute. Compania speră că zborurile gratuite vor încuraja pasagerii să exploreze mai mult regiunile Japoniei pe care nu le-ar explora în mod obișnuit.

Aceasta include experiențe cum ar fi vizitarea celor 17 situri din patrimoniul mondial UNESCO din Kyoto sau peisajele magice din Hokkaido, în nordul țării.

Sau în Kagoshima, cunoscută drept poarta de acces către insulele sudice ale Japoniei, puteți experimenta unele dintre cele mai importante aventuri în aer liber din țară.

Japan Airlines spune că promoția este concepută pentru a oferi o „experiență de călătorie fără cusur” în întregul arhipelag.

Cum să obțineți zboruri interne gratuite cu Japan Airlines

Oferta înseamnă că puteți obține zboruri interne gratuite dacă rezervați un zbor internațional în țară cu compania aeriană. Pentru a fi eligibile, trebuie selectate în aceeași rezervare atât un zbor internațional Japan Airlines, cât și un zbor intern corespunzător.

Pentru pasagerii din SUA, Canada, Mexic și China se aplică o taxă de escală dacă intenționează să rămână în prima destinație mai mult de 24 de ore înainte de a continua călătoria.

În prezent, oferta este deschisă doar călătorilor din SUA, Canada, Mexic și Thailanda. Aceasta se va deschide pentru vizitatorii din Singapore pe 18 septembrie, Australia și Noua Zeelandă pe 19 septembrie, Vietnam și Filipine pe 25 septembrie și Indonezia, India, China și Taiwan pe 27 septembrie.

Japan Airlines mai spune că intenționează să extindă lista țărilor eligibile mai târziu în septembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE