Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Într-o eră în care tehnologia face parte din fiecare aspect al vieții noastre, Euronews România vă aduce o nouă rubrică săptămânală intitulată „Tech Tips”. În doar câteva minute, specialiști de renume din domeniul tehnologiei și profesori ai Universității Naționale de Știință și Tehnologie din București îți oferă sfaturi practice și informații utile pentru a înțelege mai bine modul în care tehnologia ne influențează viața.

Primul episod din Tech Tips a fost realizat alături de Prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș, profesor în cadrul facultății de Automatică și Calculatoare, la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București și co-fondatorul Innovation Labs, care ne-a explicat vulnerabilitățile la care suntem expuși atunci când facem shopping online. De la cum comercianții exploatează informațiile despre durata de viață a bateriei telefonului până la capcanele în care cad ușor vârstnicii și tacticile de prețuri dinamice.

Nu rata următoarele episoade din Tech Tips! Sâmbătă și duminică, la finalul emisiunii @UPB, de la 10.30, veți afla de la Conf. dr. ing. Razvan Crăciunescu, Prodecan la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI), UNSTPB metode eficiente de prelungire a duratei de viață a bateriei telefonului pe parcursul zilei. Află cum poți rămâne conectat mai mult timp, fără să te îngrijorezi de baterie!

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE