Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift, așteptată pe scenă, la Convenția Democraților. Cum poate Kamala Harris să beneficieze de susținerea vedetelor

După influenceri, Kamala Harris apelează și la artiști, oameni de televiziune, actori și alte vedete, pentru a o susține în campania electorală.

Nu vorbim despre o gală de la Holywood, ci despre celebritățile care au urcat pe scena Convenției Democrate din Chicago și care și-au exprimat deja susținerea pentru Kamala Harris.

Ce rol au în această campanie personaje precum Pink sau Stephen Colbert?

Kamala Harris, susținută de vedete

Radu Hângănuț, jurnalist Euronews: „Dorința naturală a unui politician este să atingă toate zonele cu un public potențial votant. L-am văzut pe Stephen Colbert urcând pe scenă, e foarte natural în piața publică americană ca jurnaliștii, de exemplu, să aibă o tabără pe care o susțin, să fie de o parte sau de alta, să fie alături de republicani sau democrați.

Am ascultat-o pe Oprah Winfrey vorbind despre faptul că ea s-a declarat ca fiind un 'votant independent', dar totuși făcea apel către votanții independenți, care sunt independenți în viziunea lor politică, să voteze cu democrații. Deci, chiar și în această zonă cumva neutră, este un partizanat. Sunt așteptate și alte vedete care să urce pe scenă și să ia partea democraților. Și pare destul de ciudat, parcă nu te gândești la asta.

Inclusiv Sean Astin, din filmul Lord of The Rings sau din Game of Thrones, a fost printre cei care au urcat pe scenă și au susținut-o pe Kamala Harris. Au fost foarte multe vedete care, la această Convenție Democrată din Chicago, au urcat pe scenă și și-au exprimat susținerea față de cauza democraților.

De altfel, ziua a treia de Convenție a fost prezentată chiar de Mindy Kaling, pe care o știm din serialul The Office. Julia Louis Dreyfus, actrița cunoscută din serialul Seinfield, este și ea un susținător al democraților. De altfel, într-un alt serial în care a jucat, Veep, ea chiar a avut un rol de vicepreședinte al SUA și i-a susținut pe democrați în mai multe cauze. Pink, de asemenea, este așteptată să urce pe scenă și să-și invite fanii să o voteze pe Kamala Harris.

Însă sunt și foarte multe zvonuri, pentru că există, între fanii lui Beyonce, ideea că aceasta ar putea să urce pe scena Convenției Democrate din Chicago. Ea a și cântat imnul SUA la ceremonia cu care Barak Obama și-a început al doilea mandat de președinte și a mai avut legături cu evenimente politice ale democraților.

Zvonul care circulă cel mai mult este că Taylor Swift va urca pe scenă și își va exprima susținerea față de democrați. Ea și-a încheiat zilele acestea turneul european, ultima oprire a fost în Londra. ea, de altfel, și-a exprimat susținerea față de Joe Biden și Kamala Harris în anul 2020. În plus, este implicată fără voia ei în acel scandal în care Donald Trump a distribuit o postare care spune că fanii lui Taylor Swift sunt de partea republicanilor. De fapt, erau niște poze generate cu ajutorul inteligenței artificiale, postare care i-a înfuriat pe fanii lui Taylor Swift."

  • Alegerile pentru președinția SUA au loc pe 5 noiembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE