Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Au strălucit pe covorul roșu la Veneția: Angelina Jolie, apariție care a stârnit comentarii. Pitt și Clooney, cel mai "cool" duo de sexagenari de la Hollywood

Festivalul de Film de la Veneția a adus anul acesta pe covorul roșu o mulțime de vedete de top. Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney și Richard Gere au avut apariții spectaculoase, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Angelina Jolie a venit la Veneția pentru a promova noul film biografic despre Maria Callas

Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, a fost primită cu aplauze la premiera de gală a filmului ”Maria” care prezintă ultimele zile din viața celebrei soprane Maria Callas.

Jolie a purtat o rochie semnată de Tamara Ralph pe care a accesorizat-o cu o capă din blană falsă. O apariție spectaculoasă, dar nu lipsită de comentarii. Mulți au vorbit din nou despre fragilitatea brațelor vedetei și au ridicat semne de întrebare asupra stării sale de sănătate.

VEZI GALERIA
4 imagini

Cât despre rolul din „Maria”, Angelina Jolie a declarat: ”Pentru mine, a fost un privilegiu să încerc să o înțeleg pe această femeie și să mă pun în pielea ei. Chiar m-am atașat profund de ea. Voi rămâne pentru ea asemeni unei prietene. Când aud pe cineva vorbind cu amabilitate despre ea sau despre muzica ei grozavă, sunt fericită că este apreciată, pentru că am creat o legătură emoționantă cu ea. Deci, nu știu, am învățat multe de la ea - mai multe decât aș putea probabil să explic, iar ea înseamnă foarte mult pentru mine”.

Brad Pitt și George Clooney, alături de partenerele de viață la Veneția

Brad Pitt (60 de ani) şi George Clooney (63 de ani), cel mai "cool" duo de sexagenari de la Hollywood, au venit în Italia pentru a promova noul lungmetraj în care joacă din nou împreună, "Wolfs". Filmul a fost proiectat în afara competiției oficiale.

VEZI GALERIA
5 imagini

Brad Pitt a venit însoțit de iubita sa, Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, care este designer de bijuterii. George Clooney a avut-o alături pe soția sa, Amal, avocată specializată în drepturile omului.

În filmul "Wolfs", o comedie de acţiune regizată de Jon Watts, care a regizat trei filme în cadrul francizei "Spiderman", Pitt și Clooney interpretează din nou rolurile unor bandiţi: cele două personaje ale lor sunt obligate să facă echipă pentru a curăţa locul unei crime.

Richard Gere s-a așezat în genunchi în fața soției sale

Richard Gere se înclină în fața soției, Alejandra Silva, - imaginea a fost surprinsă pe covorul roșu de la Veneția. Richard Gere, în vârstă de 75 de ani, a făcut gestul impresionant în timp ce soseau la premiera filmului „Wolfs”.

VEZI GALERIA
5 imagini

Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia aduce în atenția publicului 21 de lungmetraje internaţionale care concurează la câştigarea principalului trofeu atribuit în cadrul acestui eveniment, Leul de Aur. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 7 septembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE