Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Angelina Jolie este Maria Callas, într-un nou film care a avut premiera mondială la Festivalul de la Veneția

Angelina Jolie este actrița care o interpretează pe faimoasa cântăreață de operă Maria Callas. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

Este una dintre producții extrem de așteptate nu doar de public, dar și de criticii de film. Unele dintre costumele folosite în producție i-au aparținut chiar Reginei Operei, așa cum era numită Maria Callas.

Echipa filmului a fost aplaudată timp de 10 minute

10 minute de aplauze - Aceasta a fost reacția publicului la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, după proiecția mult așteptatei pelicule „Maria”. Filmul face parte din competiția pentru Leul de aur și spune povestea celebrei Maria Callas. În rolul faimoasei cântărețe de operă, actrița Angelina Jolie.

Angelina Jolie, actriță: Pentru mine, a fost un privilegiu să încerc să o înțeleg pe această femeie și să mă pun în pielea ei. Chiar m-am atașat profund de ea. Voi rămâne pentru ea asemeni unei prietene. Când aud pe cineva vorbind cu amabilitate despre ea sau despre muzica ei grozavă, sunt fericită că este apreciată, pentru că am creat o legătură emoționantă cu ea. Deci, nu știu, am învățat multe de la ea - mai multe decât aș putea probabil să explic, iar ea înseamnă foarte mult pentru mine.

Angelina Jolie: „În adâncul sufletului, m-am identificat cu fragilitatea ei și cu singurătatea”

Cel mai mult mă simt atașată de ea prin faptul că era o persoană cu adevărat amabilă. Cred că oamenii o percep într-un fel anume, dar cred că sufletul și inima ei erau foarte diferite de felul în care sunt percepute. De aceea m-am și identificat cu ea. De fapt, suntem foarte fragile. Adică, atunci când trebuie să luptăm, luptăm, pentru noi înșine sau pentru cei pe care îi iubim sau pentru arta noastră. Dar cred că, în adâncul sufletului, m-am identificat cu fragilitatea ei și cu singurătatea.

Acțiunea peliculei este centrată pe ultimele zile din viața Mariei Callas, atunci când celebra soprană s-a retras, departe de succesul scenei.

Filmul prezintă ultimele zile din viața Mariei Callas

În ultimii ani de viață, până la moartea sa în 1977, Maria Callas a trăit singură, la Paris. A recunoscut mereu, în timpul interviurilor, că viața personală, dar și cea profesională, i-au fost zdruncinate de relația pe care a avut-o, timp de 9 ani, cu Aristotel Onassis. Acesta avea să renunțe la Maria Callas pentru a se căsători cu Jacqueline Kennedy.

Drepturile de difuzare ale peliculei „Maria” au fost deja cumpărate de o platformă de streaming online, urmând a fi comunicată data lansării pentru publicul larg.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE