Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează. Decizia artistei după doi ani de căsnicie

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez a cerut divorțul de soțul ei, Ben Affleck, la un tribunal din statul american California, după ce subiectul despre separarea lor a ținut prima pagină a ziarelor mai multe luni, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

Jennifer Lopez a depus marţi actele de divorţ la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles. Artista născută în Puerto Rico nu a apelat la un avocat, ci a mers singură pentru a depune documentele.

Potrivit site-ului de divertisment TMZ, ”Diva din Bronx” a menționat în act că data despărțirii de partenerul său este 26 aprilie, cu puţin peste o săptămână înainte de Gala Muzeului Metropolitan (Met gala) din 6 mai. Lopez a venit singură la ceremonie, ceea ce a dat naștere la zvonuri despre căsnicia ei cu Ben Affleck.

Ultimul eveniment public la care Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți împreună a fost un meci al echipei Los Angeles Lakers, pe 16 martie.

Motivul pentru care s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck

În iulie, Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi trebuit să aniverseze doi ani de la căsătoria lor, însă nu a existat nicio sărbătoare. Erau separați, cel mai probabil, din luna mai, când actorul şi regizorul a părăsit reşedinţa de 60 de milioane de dolari pe care o împărţea cu Lopez.

Ben Affleck ar prefera o viață liniștită, fără a fi în atenția presei, în schimb, soția sa se bucură de notorietate.

După separare, el a închiriat o proprietate în apropiere de locul unde locuiesc copiii pe care îi are cu actriţa Jennifer Garner. Acolo a lucrat în continuare la proiectele sale şi ulterior şi-a cumpărat o casă.

În schimb, Jennifer Lopez s-a concentrat asupra copiilor ei, Max şi Emme, pe care-i are din căsnicia cu cântăreţul Mark Anthony. Ea a călătorit alături de gemeni în Japonia şi şi-a petrecut vara la Hampton's în New York, unde şi-a sărbătorit ziua de naştere, fără soţul ei şi participând la concerte şi evenimente de modă.

Potrivit sursei citate, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut în timp ce filmau comedia "Gigli", la începutul anului 2002. La acel moment, ea era căsătorită cu cel de-al doilea soţ, dansatorul Cris Judd, de care a intentat divorţ în iulie 2002.

În acel an, Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o relație, însă cu câteva zile înainte de a se căsători, în septembrie 2003, au amânat nunta, dând vina pe "atenţia excesivă a mass-media". Ulterior, în ianuarie 2004, ei au anulat logodna şi s-au despărţit.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE