Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Va fi mai bine iarna asta decât iarna trecută, în ceea ce privește căldura, promite Nicușor Dan

Primarul Capitalei promite să fie mai puține avarii iarna aceasta la rețeaua de termoficare. Astfel, bucureștenii nu vor mai rămâne așa des fără căldură și apă caldă. Mai mult, au fost făcute probe și pentru furnizarea agentului termic și totul este pregătit pentru când vine frigul. Și vor mai fi avarii în legătură cu căldura.

Nicușor Dan promite mai puține avarii în rețea

Nicușor Dan, primarul Capitalei: O să fie mai bine decât iarna trecută.

Reporter: S-au făcut probele pentru furnizarea agentului termic?

Nicușor Dan, primarul Capitalei: Da, dar încă fiind cald afară profităm de zilele acestea ca să mai remediem lucruri, în special lucrările mici pe care le face Termoenergetica.

Urmează „iarna șantierelor”, în București

Nicuşor Dan a oferit un interviu exclusiv pentru Euronews România, la scurt timp după ce Nicolae Ciucă a fost validat de liberali candidat la alegerile prezidențiale 2024.

Primarul General al Bucureștiului a vorbit despre șantierele din oraș, despre care a spus că sunt necesare pentru a putea rezolva „odată pentru totdeauna” problema apei calde, dar și despre cele două referendumuri pe care și le dorește și despre participarea sa la Congresul Național al PNL.

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei: „O să fie avarii, fără discuție, numai că numărul avariilor scade de la an la an. Dar o să avem avarii. Bineînțeles că am început cu zonele în care știam că sunt cele mai multe avarii, în Ferentari, pe Mihai Bravu, unde sunt șantiere chiar acum, și iarnă de iarnă a fost mai bine. Bineînțeles, vom mai avea avarii câțiva ani, dar iarnă de iarnă o să fie mai bine”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE