Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Premierul Ciolacu cere soluții pentru traficul din București. Primarul general și cei de sectoare vor fi convocați la Guvern

Începutul școlii vine inevitabil cu aglomerație în trafic. Anul acesta, va fi și mai rău, pentru că Bucureștiul e un adevărat șantier: sunt lucrări la metrou, dar și la rețeaua de termoficare pe mai multe bulevarde importante.

În aceste condiții, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că îi va convoca la Guvern pe primarii de sectoare, dar și pe primarul Capitalei.

Le cere soluții pentru traficul din București, mai ales că din luna octombrie, încep și facultățile.

Ciolacu: Trebuie mai multă implicare

”Începerea școlii aduce, însă, și probleme legate de trafic în marile orașe, în mod special în Capitală. Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a linilor de tramvai și a sistemului de încălzire.

Sunt multe zone din oraș unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităților locale și centrale, astfel ca bucureștenii să se poate deplasa decent prin București în aceste luni dificile.

Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștrii implicați: Transporturi, Energie, Educație, Dezvoltare, Interne. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor soluții realiste! Și le voi cere tuturor să vină rapid cu soluții”, a declarat Marcel Ciolacu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE