Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, implicată într-un accident de circulație

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident de circulație pe DN7, în localitatea Racovița, din județul Vâlcea.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, implicată într-un accident de circulație

27/08/2024 , 19:32

Reacția Nataliei Intotero

La câteva ore după accident, Natalia Intotero a avut și o primă reacție pe rețelele de socializare: “Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1

Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗯𝗶𝗻𝗲! ❤️

Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!"

Mașina în care se afla demnitarul s-a răsturnat într-un șanț, după ce a fost lovită de alt autoturism. Șoferița care a provocat accidentul ar fi venit de pe contrasens și nu s-ar fi asigurat.

În urma impactului, ministrul a fost transportat la spitalul județean de urgență din Râmnicu Vâlcea, pentru investigații medicale. Natalia Intotero a suferit contuzii la torace și a suferit un traumatism toraco-abdominal, dar se află în stare stabilă, conform HotNews.

Comunicat Poliţia Râmnicu Vâlcea: "Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că o femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE