Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Când se lansează iPhone 16. Apple confirmă data și anunță dotări surpriză pentru cele patru noi telefoane

Compania americană Apple a anunțat că va lansa noile telefoane iPhone 16 pe 9 septembrie. Smartphone-urile vor fi prezentate în cadrul unui eveniment organizat sub sloganul „It’s Glowtime (e momentul strălucirii, trad)” la amfiteatrul Steve Jobs din parcul Apple, relatează The Verge.

Apple urmează să lanseze seria iPhone 16 peste două săptămâni. Experții anticipează că marea schimbare la iPhone 16 și 16 Plus ar putea fi reprezentată de trecerea la un sistem de camere aliniat vertical pe spate. De asemenea, telefoanele iPhone 16 Pro și 16 Pro Max ar putea avea ecrane mai mari, dar se zvonește că vor păstra aspectul Apple cu trei camere cu care i-a familiarizat pe utilizatori.

Aceste telefoane ar putea veni, de asemenea, într-o nouă culoare bronz.

Apple va lansa patru noi modele de iPhone 16 cu inteligență artificială

Toate cele patru modele iPhone 16 ar urma să aibă butonul Action, care a fost exclusiv pentru iPhone 15 Pro. Noile iPhone-uri Apple ar putea avea și un nou buton dedicat realizării de fotografii și videoclipuri, însă nu este clar dacă aceasta va fi o funcție exclusivă modelelor Pro sau va fi disponibilă și pe cele obișnuite de iPhone 16.

Inteligența artificială și caracteristicile Apple Intelligence vor fi, cel mai probabil, elemente importante în cadrul evenimentului de lansare. În acest moment, singurele iPhone care acceptă Apple Intelligence sunt iPhone 15 Pro și 15 Pro Max, dar experții antiicipează că întreaga gamă iPhone 16 va putea utiliza Apple Intelligence.

De asemenea, se zvonește că Apple va lansa Apple Watch Series 10 și două versiuni ale noilor AirPods la eveniment.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE