Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Alfred Bulai a dat în judecată SNSPA pentru că i-a desfăcut contractul de muncă

Alfred Bulai, fost profesor la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a fost reținut de procurori sub acuzațiile de folosire abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

După ce contractul său de muncă a fost desfăcut, Bulai a dat în judecată universitatea, a declarat miercuri Cristian Pîrvulescu, decanul Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA, pentru HotNews.ro.

”Domul Bulai a notificat deja SNSPA în legătură cu o procedură juridică pe care a început-o împotriva noastră. Ieri (n.r. – marți, 3 septembrie) cred că s-a primit la serviciul juridic această notificare, din câte înțeleg pentru desfacerea abuzivă a contractului de muncă (…). Nu am văzut notificarea, mi-a comunicat-o domnul rector ieri”, a declarat, pentru HotNews.ro, Cristian Pîrvulescu, decanul facultătții la care Bulai a predat.

Pîrvulescu a subliniat că, având în vedere acțiunea în instanță, reprezentanții SNSPA trebuie să fie precauți în declarațiile publice legate de Alfred Bulai.

”Asta ne obligă să fim cât se poate de rezervați în comentariile pe care le facem pentru că ele pot fi interpretate din punct de vedere juridic. Sunt absolut convins că în procesul care va avea loc vor încerca să demonstreze că ne-am antepronunțat, ceea ce am încercat pe cât posibil să nu facem”, a adăugat Cristian Pârvulescu,

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE