Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube. Coldplay și fanii trupei au făcut pace. Chris Martin: Am fost șocat și trist pentru ce s-a întâmplat în prima seară

Epopeea Coldplay pare să se fi terminat cu bine, aplauze și, cel mai important, fără huiduieli nesolicitate. La al doilea concert Coldplay, cel de aseară, Chris Martin a spus că momentul de la primul concert l-a întristat și supărat, dar a recunoscut și faptul că el și colegii lui de echipă nu înțeleg toate culturile din toate țările în care trupa ajunge.

Chris Martin, solistrul trupei Coldplay: ”Călătorim în toată lumea. Poate nu înțelegem prin ce treceți voi, cultura voastră, dar știu că iubim lumea la fel. Pentru noi, ieri (miercuri) a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Asta însemnând că și pe români.

Aș dori să schimbăm ceva. Ieri ați huiduit, așa că azi aș dori cinci secunde să huiduiți mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteți cel mai tare public din lume”

Radu Hângănuț a analizat la #TheCube ce reacții au avut oamenii pe rețelele de socializare după al doilea concert Coldplay, când Babasha a urcat pe scena de la Arena Națională și a cântat din nou piesa pentru care a fost huiduit cu doar o zi în urmă.

Radu Hângănuț, realizator #TheCube: ”Era destul de previzibil că la concertul din a doua seară va fi un efort susținut de a fi diferit față de ce au făcut conaționalii noștri. Noi nu suntem ăia care au huiduit.

A fost un moment care până la urmă a ieșit bine. A fost ca o lecție. Cred că foarte multă lume a învățat câte ceva. Mie asta mi-a rămas, zona asta de încrâncenare pentru ceva care e totuși muzică până la urmă.

Această trupă Coldplay a oferit o lecție de asumare și a arătat ceea ce pentru mulți dintre noi era clar încă din prima zi. Nimic nu a fost întâmplător în momentul cu Babasha. De altfel, artistul a intrat și aseară pe scenă. A fost vorba despre aplauze. Momentul a fost cu totul altfel inclusi în tot ceea ce a însemnat experiența Coldplay și cu totul altfel recepționat de către public”.

#TheCube. Cum au reacționat oamenii pe rețelele de socializare după al doilea concert Coldplay

”Probabil cel mai frumos concert la care am participat până acum. Am plâns, am zâmbit constant, am cântat, am dansat, am apreciat onestitatea lui Chris Martin”, a fost una reacții după al doilea concert Coldplay.

Radu Hângănuț, realizator #TheCube: ”Nu s-a ascuns de ceea ce s-a întâmplat în prima seară și a spus un lucru care mi se pare foarte interesant și important: publicul tot timpul are dreptate și asta e valabil inclusiv pentru noi, pentru televiziune și în foarte multe domenii e important de reținut acest lucru. Într-o oarecare măsură, trebuie să ții cont de opinia oamenilor”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE