În restaurantele din București, pregătirile sunt în toi pentru cea mai strălucitoare noapte din an. Cei care și-au făcut rezervare din timp vor petrece cu muzică live și mâncare din belșug. Dacă încă nu v-ați hotărât ce să faceți de Revelion, puteți alege o petrecere în aer liber sau, de ce nu, să petreceți la muzeu.
Bucureștenii pot alege să petreacă Revelionul la muzeu
La restaurantele din București se muncește din greu pentru ca la petrecerile de Revelion să fie totul pregătit ca la carte.
Marius Manea, șef restaurant: „De 20 de ani, suntem obișnuiți... Ca în fiecare an, la înălțime, toată lumea concentrată pe ce trebuie... Din păcate, suntem sold out, de foarte mult timp. E totul la capacitate full, nu mai avem absolut nimic. Da, oamenii trebuie să-și facă din timp rezervare.”
Cei care au optat pentru restaurante vor avea parte de meniuri tradiționale și de preparate speciale, toate însoțite de multă șampanie.
Simona Morogan, bucătar: „Desertul este format din spumă de ciocolată belgiană și zmeură fresh. Avem și ciorbă de găină de țară care te scoală după boală”.
Meniurile din București, pentru noaptea de Revelion, au variat între 300 și 1500 de lei.
Andrei Nourescu, jurnalist Euronews: „Mulți își pot duce copiii chiar și la muzeu. Este un muzeu în București unde va fi sărbătorit Revelionul într-un stil aparte: Alice în țara minunilor este tema acestui Revelion. Pe de altă parte, sunt și foarte mulți bucureșteni care spun însă că se vor duce în parcul IOR, acolo unde mulți artiști vor cânta în aer liber”.