Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce urmează în aceste zile pentru tricolori. După o binemeritată zi de refacere, ei reiau azi antrenamentele

După o zi de refacere, jucătorii echipei naționale reiau, vineri, antrenamentele în baza de la Würzburg, în pregătirea meciului cu selecționata Țărilor de Jos. România s-a calificat în optimile EURO 2024, după ultimul meci din grupa E, cel cu Slovacia, terminat 1-1. „Tricolorii” se califică de pe primul loc, după remiza Ucraina - Belgia 0-0. Meciul România - Olanda din optimile EURO 2024 ar urma să se dispute pe 2 iulie, de la ora 19:00.

Naționala reia antrenamentele. Au mai rămas patru zile până la meciul România - Olanda din optimi

Ziua de joi a fost una de recuperare pentru tricolori. Titularii din meciul cu Slovacia au avut un program de refacere la hotel, în timp ce ceilalți fotbaliști au făcut un antrenament în sala de forță de aproximativ 45 de minute.

Vineri, însă, în jurul orei 11:30, ei vor reveni pe gazon cu un antrenament pe stadionul din Würzburg, unde naționala stă în cantonament în toată această perioadă și orașul în care Edi Iordănescu și-a stabilit baza de pregătire pentru echipa pe care o antrenează.

Mai sunt doar patru zile până la meciul cu Olanda.

În continuare, în weekend, jucătorii noștri se vor pregăti la Würzburg, iar luni, în prima parte a zilei, tricolorii vor face deplasarea spre München pentru meciul de marți cu Țările de Jos, acea partidă din optimile de finală mult așteptată.

Începe de acum și analiza, pregătirea tehnico-tactică, pentru duelul cu olandezii. O echipă foarte puternică, chiar dacă a încheiat doar pe locul 3 în grupa ei, după Franța și după Austria. Recunoscuți pentru unele dintre cele mai bune școli de fotbal din Europa, alături de francezi și germani, olandezii formează acum o națională mixtă, cu câțiva jucători aflați pe final de carieră și cu mulți tineri talentați din noul val. De altfel, calitatea individuală este caracteristica cea mai importantă a jucătorilor pregătiți de Ronald Koeman.

Însă, partea bună este că sunt zile suficiente pentru ca fotbaliștii români să se refacă și să fie apți 100% din punct de vedere fizic după acest consum, după cele trei meciuri din faza grupelor, iar la ora jocului de la München să fie cât mai bine pregătiți.

În următoarele ore se va afla și care este situația tricolorilor, dacă există sau nu potențiali accidentați sau dacă aceștia au probleme medicale de alt tip. Se știe deja că Nicușor Bancu va fi suspendat pentru meciul cu Olanda, asta pentru că a încasat două cartonașe galbene în meciurile cu Belgia și Slovacia și automat va lipsi în următorul meci.

România nu a mai trecut de grupele unui turneu final din 2000,

Cât costă biletele pentru meciul România - Olanda din optimile EURO 2024

Suporterii români vor avea rezervate 7.000 de bilete pentru meciul România - Olanda din optimile EURO 2024, care are loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen.

Cu toate acestea, FRF a anunțat că va purta discuții cu UEFA pentru dublarea numărului de bilete.

Prioritate la biletele pentru optimile EURO 2024 vor avea fanii români care au cumpărat tichete la cel puțin un meci din cadrul grupelor. Ei vor primi un email de înștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie. Ulterior, aceştia vor avea la dispoziţie până la 24 de ore să achiziţioneze biletele. Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziționate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE