Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Abonamente pe viață la Art Safari pentru cei care au adoptat un cățel la Târgul ASPA

Iubirea pentru animale s-a transformat în artă, la Art Safari. Muzeul de expoziții a găzduit un târg de adopții al ASPA. Cei care au adoptat un cățeluș au primit, pe lângă un prieten pe viață, și un abonament Art Safari, tot pe viață.

Iubire pentru animale și artă

15 cățeluși s-au plimbat pe holurile Palatului Art Safari în așteptarea unei familii iubitoare. După două ore de la începerea evenimentului, patru dintre ei erau deja adoptați. Cei care au plecat de la târg cu un cățel au primit un abonament pe viață din partea Art Safari.

Shira o cheamă și cred că o s-o păstrez așa, cu numele ei de Shira.

Reporter: Ce le-ați spune celor care vor să adopte?

Să-și deschidă sufletul și să adopte deoarece câinele le va da foarte multă bucurie.

Cei mai mulți se gândesc să adopte animale abandonate iarna, când e frig pe străzi. Puțini se gândesc însă că, la fel ca pentru oameni, canicula este foarte periculoasă și pentru patrupezi.

Mara Marnas, consilier pe adopții ASPA: „Și iarna, și vara, cățeii, când sunt vârfurile sau scăderile de temperatură, trebuie să stea în casă. Uitați povestea cu curtea. În funcție de condițiile atmosferice, protejați cățelul. El are nevoie, ca și noi, să stea ferit de temperaturi foarte joase sau de temperaturi foarte ridicate”.

România este în top trei țări din lume cu cei mai mulți câini pe cap de locuitor, potrivit celei mai recente statistici World Population Review.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE