Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Căței celebri, pe covorul roșu la Festivalul de la Cannes

Câinii-actori împart lumina reflectoarelor cu celebritățile la Festivalul de Film de la Cannes. Pentru ei, a fost creat și un premiu special: Palm Dog. Anul trecut, premiul pentru cea mai bună interpretare canină a ajuns la Messi, cățelul din "Anatomia unei prăbușiri".

Messi, câinele actor din filmul "Anatomia unei prăbușiri" a dat startul prezențelor canine pe covorul roșu. A fost urmat de Felicity, un Samoyed cu o poveste de film. A fost salvat de stăpâna sa de la comerțul de carne din China. Cățelul a devenit apoi ambasadorul unei organizații caritabile.

Demi Moore a venit cu cățelul ei

Și Demi Moore l-a adus la Cannes pe Pilaf, cățelul ei chihuahua. La ședințele foto de promovare a noului ei film, animalul a fost în centrul atenției.

Anul acesta, doi câini au venit alături de actori și regizori la promovarea filmelor de la Cannes. Kodi joacă într-o peliculă bazată pe fapte reale. Este vorba despre povestea unui avocat care acceptă să apere un câine agresiv.

Laetitia Dosch, regizoare: Are numele pe posterul filmului, ceea ce este important pentru că este și el un actor. De exemplu, pe platou, când spui: ”Taie”, se oprește din jucat, deci știe când joacă.

Cățeii-actori, pe platourile de filmare

Xin poate fi văzut în filmul ”Câinele negru” alături de actorul Eddie Peng. Actorul s-a atașat atât de tare de colegul lui de platou, că a decis să-l adopte la terminarea filmărilor.

Eddie Peng, actor: Nu le pasă cine ești, dacă ești faimos sau nu, cât câștigi. Vii acasă, îi găsești dormind și dintr-o dată sar de bucurie, de parcă ar fi cel mai fericit moment din viața lor. Cred că toți avem de învățat ceva din asta.

Kodi și Xin sunt candidați anul acesta la Palm Dog, un premiu oferit de jurnaliști celui mai iubit câine. Și câinii polițiști au jucat un rol important la Cannes. Datorită lor, toată lumea a fost în siguranță la marele eveniment.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE