Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un nou trend pe Tik Tok. Testarea fidelității a devenit o afacere profitabilă pe rețelele de socializare

A apărut un nou trend pe TikTok! Poți afla dacă soțul, iubitul sau amantul te înșală contra unei sume de până la 100 de lei.

Investigația este realizată de tinere care își oferă serviciile pe platformele social media.

Ispitele vorbesc cu ei prin mesaje, la telefon sau prin videocall. Ulterior, trimit conversațiile către partenerele celor suspectați de infidelitate.

În era digitalizării, testarea fidelității se face pe TikTok. Femeile apelează la ispite care testează partenerii, contracost. Viitoare mireasă înșelată - spre exemplu, o femeie, care urmează să aibă nunta în toamnă, a vrut să vadă dacă o face cu partenerul potrivit. Viitorul soț i-a spus ispitei că nici măcar nu are o iubită.

O altă femeie spune că are cancer mamar, iar soțul nu i-ar fi fost alături în momentele grele. În conversația cu ispita, respectivul a pretins că este văduv. Iubita unui bărbat a vrut să afle dacă este fidel. A descoperit că are o soție, care l-a testat la rândul ei.

Cum tratează ispitele cazurile

„Fac asta pentru că sunt femeie și știu cum e să fii rănită sau mințită. Îmi place să ajut femeile și să le arăt că aproape toți bărbații sunt la fel. Când văd o fată mai frumoasă, imediat uită ce are acasă și așa le arăt și lor că nu se mulțumesc cu ce au acasă.

Dacă au o relație mai dificilă, ei caută mai multă afecțiune de la altcineva, liniște și distracție. Sunt de părere că dacă ar avea tot ce trebuie acasă, nici ei nu ar face asta. Trebuie să ne gândim și la asta, înainte să îi judecăm de ce cad așa ușor în plasă.”, este mărturia unei ispite.

”Dacă focusul este nu pe ce construim împreună ca și poveste, ci pe plăcerile sau ceea ce îmi asigură mie și doar mie, și fără să văd impactul asupra celuilalt.

Cum afectează alegerea asta ceea ce avem noi împreună sau faptul că asta e o formă care pe celalt îl rănesc, e o formă de nu neglijență, de abuz și asupra celuilalt.”, a declarat Mara Bria - psiholog la Școala pentru cuplu.

În ultimii doi ani, numărul divorțurilor, dar și cel al căsătoriilor a scăzut, conform Institutului Național de Statistică.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE