Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE. Tragedia din Pantelimon: Fetiţa rănită în accident a fost detubată. Starea sa este stabilă și este conştientă

Adolescentul în vârstă de 17 ani, care a omorât cu mașina un copil de nouă ani și a rănit-o grav pe sora acestuia a fost arestat preventiv. Totodată, medicii de Spitalul Grigore Alexandrescu au stat nouă ore în operație pentru a-i salva piciorul copilei, însă din păcate nu s-a putut face nimic.

31/07/2024 , 09:07

Fetiţa rănită în accidentul din Pantelimon a fost detubată, este conştientă, stabilă

Fetiţa rănită în accidentul care a avut loc duminică seară pe şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, a fost detubată, este conştientă, stabilă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", Raluca Alexandru.

Potrivit medicului, fetiţa se află încă în Terapie Intensivă.

30/07/2024 , 10:05

Piciorul fetiței implicate în accident a fost amputat

Piciorul fetiței implicate în accident a fost amputat. Din păcate, medicii spun ca au apărut complicații care îi puneau viata în pericol și au luat hotărârea să i-l amputeze.

Totodată, minorul de 17 ani, care era la volan, a făcut contestație față de măsura arestului preventiv.

Minorul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar persoana care i-a încredințat autoturismul, un tânăr în vârstă de 19 ani, va fi cercetat în stare de libertate pentru următoarele 60 de zile, fiind plasat sub control judiciar de către magistrați. Decizia nu este însă una definitivă.

Băiatul de 17 ani s-a urcat la volan, iar după ce a avut loc tragedia, atât el, cât și pasagerul din dreapta lui, cel care îi încredințase mașina, au fugit. Au fost identificați ulterior pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și audiați ore bune de către anchetatori.

Un băiat de nouă ani a fost ucis pe loc în accidentul rutier, însă sora lui, de șapte ani, trăiește. Fetița a fost dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, însă starea ei este gravă și se află la Terapie Intensivă. Medicii i-au replantat piciorul stâng, în urma unei operații care a durat nouă ore.

Întâmplarea a avut loc în parcarea de lângă Parcul Pantelimon. Copiii se plimbau pe trotinete, însoțiți de mama lor, în momentul când au fost loviți de mașina condusă de băiatul în vârstă de 17 ani, care nu avea - evident - permis de conducerere.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE