Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Șapte trenuri, oprite din cauza unui incendiu de vegetație. Trafic a fost oprit între staţiile Medgidia şi Mircea Vodă

Traficul feroviar a fost oprit temporar vineri după amiaza, de la ora 18:30, între staţiile Medgidia şi Mircea Vodă, din cauza unui incendiu la vegetaţie, care s-a extins până în zona căii ferate, a informat CFR SA.

Echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire de pe intervalul respectiv, pentru a se asigura zona de acţiune necesară stingerii incendiului, însă, ulterior, acestea au permis redeschiderea circulaţiei pe firul I între Mircea Vodă şi Medgidia.

Până la finalizarea acţiunii de stingere a incendiului, desfăşurată de echipele ISU, următoarele trenuri au fost oprite temporar în staţia Medgidia: IR 1589 (Bucureşti Nord - Constanţa), IR 1920 (Constanţa - Bucureşti Nord - Oradea), IR 1982 (Constanţa - Bucureşti Nord) şi R 8204 (Constanţa - Buzău).

Ulterior, au staţionat alte trei garnituri care erau în circulaţie şi s-au apropiat de zona afectată de incendiu, respectiv IC 581 (Bucureşti - Constanţa), IR 1972 (Constanţa - Galaţi) şi R 8346 (Constanţa - Călăraşi).

"Adresăm scuze călătorilor pentru disconfort şi îi informăm că această staţionare temporară a garniturilor este necesară pentru a asigura accesul echipajelor ISU, care acţionează cu utilaje de intervenţie pentru stingerea incendiului", au afirmat reprezentanţii companiei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE