Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Stormy Daniels spune că Donald Trump ar trebui să fie încarcerat după ce a fost condamnat: ”Să fie sacul de box la un adăpost pentru femei”

Stormy Daniels a cerut ca Donald Trump să fie încarcerat, după ce a fost condamnat pentru 34 de capete de acuzare pentru falsificarea unor registre de afaceri.

Vedeta de filme pentru adulți, care a primit 130.000 de dolari drept „cheltuieli legale” pentru tăcerea sa în legătură cu aventura cu fostul președinte american, a avertizat că Trump este „complet rupt de realitate”.

„Cred că ar trebui să fie condamnat la închisoare și la muncă în folosul comunității, lucrând pentru cei mai puțin norocoși, sau să fie sacul de box voluntar la un adăpost pentru femei”, a declarat Daniels, în vârstă de 45 de ani, pentru Sunday Mirror.

Daniels a declarat că se simte „șocată”, dar îndreptățită după ce un juriu de la un tribunal din New York l-a condamnat rapid pe Trump, ceea ce, potrivit acesteia, a arătat că mărturia ei a fost convingătoare.

Vedeta se confruntă cu amenințări cu moartea din partea susținătorilor lui Trump

Dar ea a spus că nu poate scăpa de amenințările cu moartea din partea susținătorilor lui Trump, cu care s-a confruntat de când a vorbit despre o plată făcută de avocatul de atunci al lui Trump, Michael Cohen, care ar fi fost pentru a se asigura că ea va păstra tăcerea în zilele premergătoare alegerilor americane din 2016 despre presupusele relații sexuale pe care le-ar fi avut cu omul de afaceri la un turneu de golf al celebrităților cu 10 ani mai devreme.

O schemă „catch-and-kill” și pijamalele lui Trump: momente-cheie din procesul privind banii de tăinuire

„Întotdeauna te simți ca și cum ai fi băiatul rău, chiar și atunci când nu ești doar să te ridici la acel standard”, a declarat ea pentru ziar.

„A fi în instanță a fost atât de intimidant cu jurații care se uitau la tine, dar mă bucur că au ieșit la iveală lucrurile care au vrut să iasă la iveală și să dovedească, așa cum am spus, că am spus adevărul tot timpul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE