Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00, în Hol AN din Rectorat.
𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.
Printre companiile participante se numără și Devhd. Compania românească oferă servicii de consultanță și dezvoltare software dedicată implementării de soluții enterprise pe platforma ServiceNow. Devhd este ServiceNow Premier Partner și este singurul ServiceNow Technology Partner din România.
În cei 6 ani de activitate, echipa a crescut la un număr de 20 de specialiști cu multiple certificări în domeniu, a livrat cu succes peste 100 de proiecte și a devenit un partener de încredere pentru clienții sai, având un Customer Satisfaction Score de 4.88/5.
Care este principala provocare a unui angajator în contextul economic și social actual?
Una dintre principalele provocări ale angajatorilor în contextul actual constă în identificarea resurselor specializate. Mediul IT este unul extrem de dinamic, astfel pentru a ține pasul cu toate schimbările și pentru a progresa trebuie să dedicăm mult timp pentru formarea și dezvoltarea continua a specialiștilor.
Pentru a veni în sprijinul celor ce își doresc cel mai bun start pentru o carieră în lumea ServiceNow, Devhd va începe un program de formare unic în România, prin care participanții vor avea ocazia să învețe într-un timp relativ scurt (aproximativ 12 săptămâni) tot ce au nevoie pentru a deveni Junior ServiceNow Developers!
Cursul este potrivit pentru persoanele ce au deja cunoștinte de limbaj de programare orientată obiect (JavaScript, C#, .NET, etc.) și o minimă înțelegere a bazelor de date relaționale. Cursul este unul complex în care, pe lângă noțiunile tehnice sunt incluse training-uri și pentru dezvoltarea abilitaților personale, iar participanții vor avea ocazia să aplice toate cunostiintele acumulate în probe practice.
Cum găsește angajatorul un limbaj comun cu noua generație de angajați?
Noua generație nu mai este prezentă în mediile clasice, astfel, angajatorii trebuie să se adapteze și să meargă acolo unde sunt prezenți candidații. De asemenea, trebuie să fie atenți la nevoile acestora, oferind mai multă flexibilitate, un mediu de lucru mai puțin rigid și posibilitatea de a lucra remote/hybrid.
Fiecare noua generație vine și cu inovație, astfel angajatorii trebuie să fie atenți și să implementeze noi instrumente pentru a susține un mediu de lucru sănătos și să ofere un parcurs în cariera clar și susținut.