Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„O urăsc pe Taylor Swift!” - mesajul lui Donald Trump pe platforma sa Truth Social, după ce artista a anunțat că o susține pe Kamala Harris

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, a postat un mesaj pe platforma sa Truth Social în care spune că o „urăște” pe Taylor Swift. Declarația vine la câteva zile după ce Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris în cursa prezidențială din SUA.

„O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!” - a fost mesajul scris cu majuscule și postat pe platforma Truth Social.

Taylor Swift a anunțat că intenţionează să voteze pentru Kamala Harris

După dezbaterea Trump-Harris de săptămâna trecută, Taylor Swift şi-a anunţat cei 284 milioane de urmăritori pe Instagram că intenţionează să voteze pentru Kamala Harris, „pentru că luptă pentru drepturile şi cauzele despre care eu cred că au nevoie de un războinic care să le promoveze”.

Mesajul lui Taylor Swift: „Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024. Eu votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturile și cauzele care cred că au nevoie de un războinic pentru a fi susținute. Cred că este un lider cu mână forte și talentată și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos. Am fost foarte încurajată și impresionată de faptul că l-a ales ca partener de cursă pe @timwalz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV și dreptul femeii asupra propriului corp, timp de decenii. M-am documentat și am făcut alegerea. Trebuie să vă documentați și voi, iar alegerea vă aparține”.

Trump şi-a intensificat atacurile împotriva lui Taylor Swift

Trump, care are 7,17 milioane de urmăritori pe Truth Social, a minimalizat iniţial sprijinul anunţat de Swift pentru Harris, spunând că el „nu este un fan al lui Taylor”.

În urma recentelor sondaje care arată că Harris câştigă teren semnificativ, Trump şi-a intensificat atacurile împotriva uneia dintre cele mai de succes cântăreţe din istorie.

După postarea lui Trump, Tim Walz, ales de Harris pentru postul de vicepreşedinte, a scris pe X: „Swifties : Cu ajutorul vostru o să-l învingem pe cel mai mic om care a trăit vreodată”. Mesajul face referire și la una dintre piesele lui Swift - „Cel mai mic om care a trăit vreodată”.

„O IUBESC PE TAYLOR SWIFT” - au reacționat fanii vedetei după postarea controversată a lui Donald Trump.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE