Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube. Nicki Minaj vs contabilii României. Ce probleme a mai avut rapperița care a anulat concertul la SAGA 2024 în ultimul moment

Nicki Minaj a anunțat că anulează concertul de la SAGA Festival 2024 din motive de securitate. Mai exact, de teama protestului contabililor, care au anunțat că vor ieși luni în stradă, nemulțumiți de politica fiscală.

Nicki Minaj vs contabilii României

Nicki Minaj a transmis că nu o să mai țină concertul de la București cu doar câteva ore înainte de concert. Ea a precizat că a fost sfătuită de echipa de securitate să nu facă această călătorie în România din motive de securitate, pentru că în București ar urma să aibă loc protestul contabililor.

Nicki Minaj a avut o săptămână cu probleme din punctul ăsta de vedere. Show-ul din Dublin a fost contestat și primit cu multe reacții negative, după ce rapperița a întârziat două ore la concert și a cântat mai puțin de 45 de minute. În plus, fanii au reclamat că ar fi făcut și play-back. E adevărat că la acel concert au fost și probleme meteo, a plouat chiar înainte ca Nicki Minaj să intre pe scenă și așa a fost justificată - cumva - acea întârziere de două ore.

Cei la SAGA Festival au transmis un mesaj participanților și în special fanilor lui Nicki Minaj, care au cumpărat special bilet s-o vadă live, precizând că a fost în exclusivitate decizia artistei de a nu mai veni la festival.

Saga controverselor

Saga controverselor a continuat, prin urmare, până în ultima seară a festivalului. De la izbucnirea pe scenă a lui DJ Hardwell, sâmbătă, care a spus că nu a fost plătit de organizatori, la cozi uriașe și concerte anulate, culminând cu cel al lui Nicki Minaj.

Rapperița din SUA era cap de afiș la SAGA Festival 2024 și urma să urce pe scenă aproape de miezul nopții. Mii de fani își cumpăraseră bilete doar pentru concertul ei.

Participantă: Pentru Nicki am venit, mie îmi place doar muzica ei.

Cu mai puțin de trei ore înainte de momentul în care trebuia să susțină spectacolul, ea a scris pe platforma X: „Din grijă pentru siguranța mea și a echipei, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte ca să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor.”

Mii de fani, îmbrăcați în roz pentru a o întâmpina pe artistă, au rămas completdezamăgiți. Organizatorii evenimentului au anunțat totuși că își vor primi banii înapoi. Mulți au plecat, însă, direct acasă.

Participantă: Acum două minute am aflat că nu vine. Îmi pare rău, sper să ajung s-o văd la alt festival.

Participant: SAGA s-a promovat doar chemând-o pe Nicki Minaj, dar se știe de la început că ea nu va veni aici. Da, eu doar pentru ea am venit...

Un alt festival care se desfășura concomitent la mare i-a invitat pe cei de la SAGA să participe gratis.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE