Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube. Naționala Angliei, contestată la EURO 2024. Cum își ironizează fanii echipa în social media

Evoluția naționalei Angliei la EURO 2024 face valuri în online. Și nu unele de pozitivitate. Radu Hângănuț a detaliat subiectul la #TheCube. La EURO 2024, România are miercuri seară meci cu Slovacia. Echipa noastră are șansa unui meci istoric cu Slovacia, în urma căruia poate ajunge în optimi. Partida se joacă pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt și va putea fi urmărită în format live text pe euronews.ro.

EURO 2024. Naționala Angliei, contestată și în online

Fotbaliștii de la naționala Angliei au marcat doar două goluri la EURO 2024, iar fanii sunt pur și simplu terifiați de ceea ce se întâmplă cu echipa lor. O imagine a unui suporter care doarme în tribună circulă în online în special după meciul de luni seară, când Anglia a mai reușit o contraperformanță, a terminat la egalitate cu Slovenia, 0 - 0.

Deși Anglia termină astfel grupa ei pe locul I, jocul nu îi mulțumește deloc pe suporterii englezi, care se așteptau la mai mult spectacol, se așteptau ca această generație catalogată ca fiind una dintre cele mai bune din ultimii ani să ofere un joc care să fie foarte plăcut, nu doar rezultate care să ducă echipa în etapa următoare.

Fanii englezi au postat tot felul de imagini în care ironizează jocul naționalei lor. Cum ar fi fotografia unei persoane care stă pe scaun și se uită la un zid complet alb, adică așa arată în opinia lor și experiența la meciurile Angliei.

Tot suporterii au mai remarcat un lucru, pe Internet, pus pe seama selecţionerului naţionalei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, faptul că echipa reușește să înscrie până acum doar două goluri în aceste meciuri de la EURO, deși în atac are oameni care, în total, în ultimul sezon, au avut 165 de goluri și assisturi în Premier League.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE