Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

România - Ucraina 3-0. Tricolorii au făcut istorie la EURO 2024. Este a doua mare victorie a României la Campionatul European, după 24 de ani

Tricolorii au făcut istorie la Munchen, iar românii n-au mai trăit o bucurie similară la un turneu final de 24 de ani. Este a doua mare victorie din istoria celor șase participări ale naționalei la Campionatul European și prima după anul 2000, când s-a calificat în sferturi. 

  • Jurnaliștii Euronews România, Andrei Nourescu și Eduard Popescu, transmit din Germania, din cantonamentul echipei naționale a României și de la meciurilor ”Tricolorilor”. Transmisiunile se fac cu sprijinul Vodafone, partener de conectivitate al redacției Euronews România la Euro 2024.

Florin Nita, fotbalist: ”În primul rând aș vrea să le mulțumesc tuturor fanilor care s-au deplasat la Munchen, celor care ne-au urmărit de acasă și celor care ne-au urmărit de peste tot din lume. Cred că și acum când vorbesc despre suporteri am pielea de găină. Au făcut o atmosferă destul de frumoasă și le mulțumesc pe această cale.” 

Nicusor Bancu, fotbalist: ”Cred că nu realizăm nici noi ce s-a întâmplat, este ceva fantastic, mai ales pentru mine pot să spun că este cea mai frumoasă seară din istorie, din viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, la un turneu final și cu atât mai mult nu ne-am făcut de râs și am făcut o partidă foarte frumoasă și vom rămâne în istorie. Suntem fericiți că am făcut o partidă mare cu toții, de la primul până la ultimul, atât cât și cei de pe banca de rezerve și pe ei îi felicit pentru că au fost alături de noi de la început, chiar dacă nu au jucat este important ca grupul să fie unit și vom încerca în meciurile următoare să ne ridicăm la nivelul partidei.”

Marius Marin, fotbalist: ”Încă nu am demonstrat nimic, pot să zic așa, pentru că am câștigat doar un meci, trebuie să ne bucurăm de acest rezultat dar ne așteaptă un meci foarte foarte greu și trebuie să ne îndeplinim obiectivul, acela de a trece din grupă. Echipa aceasta are o inimă foarte mare și s-a dovedit încă o dată că meciul cu Elveția nu a fost un noroc. Și cum am mai zis, această echipă are o inimă mare și merită să fie la un campionat european.” 

Reacții din lumea sportului la premiera Tricolorilor

Unii dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai României au comentat în emisiunea ”Vocile care contează” prestația echipei naționale.

Ion Alexandru, comentator sportiv: ”Este o victorie uriașă, este o victorie fantastică, în fața unei echipe care avea jucători de la Real Madrid, Chelsea, Arsenal și așa mai departe, iar noi am venit la acest turneu final cu multă inimă, cu mult suflet, cu multă dorință. Însă valoarea individuală, trebuie să recunoaștem că nu sunt sunt la nivelul Ucrainei. Victorie cu 3-0, ce putem să mai spunem, este o victorie absolut senzațională. Am comentat din tribună, erau foarte mulți români. Pentru mine, trebuie să recunosc, a fost primul șoc al zilei. Peste tot în Munchen sunt foarte mulți fani români. Este incredibil. Rebrov era negru de supărare, nu am văzut în viața mea un om atât de supărat cum era Rebrov după partidă, Rebrov este un nume uriaș în fotbalul Ucrainean.” 

Ionut Rada, fost fotbalist internațional: ”În multe momente contează foarte mult relația directă antrenor cu jucător. Când Edi Iordănescu a reușit să facă acest grup, această unitate, acest spirit de echipă și mai ales că cu unii dintre jucători chiar dacă au venit înainte de acest prim meci, au venit fără meciuri sau accidentați, este clar că acolo Edi Iordănescu a avut foarte mare încredere în ei.” 

George Ogararu, fost fotbalist internațional: ”Cred că este foarte importantă și maniera în care am câștigat astăzi și diferența de de scor cred că ar trebui să o conștientizăm și chiar să ne bucurăm să să să fie așa o bucurie din asta deplină, să nu fie umbrită de de nimic, pentru că într-adevăr a fost o mare surpriză. Nu se aștepta nimeni să câștigăm la o așa mare diferență de de scor, să marcăm așa goluri frumoase și atunci cumva suprapus pe atmosfera care a fost în în stadion, a fost o zi extraordinară.” 

Vlad Enachescu, jurnalist sportiv: ”Greul să știi că de-abia acum începe. Mircea Lucescu l-am auzit spunând după meci că victoria asta trebuie să aducă alte victorii ca să fie cu adevărat un un succes. Și cred cu tărie că misiunea tricolorilor de-abia de acum începe să fie complicată. Un succes de asemenea anvergură cu Ucraina, este de pus în ramă și va intra în istorie. Ne vom aminti cu mare plăcere de rezultat, clasa de astăzi, dar el trebuie confirmat cu o prestație bună peste câteva zile.” 

România - Ucraina 3-0, în debutul Tricolorilor la Euro 2024

România a debutat la Euro 2024 cu un rezultat incredibil, 3-0 cu Ucraina. Tricolorii au bifat a doua victoria din istoria celor șase participări la Europene și cel mai mare succes din istoria participărilor la turneele finale.

  • În celălalt meci din grupa E, Belgia întâlnește Slovacia, tot luni, de la ora 19:00, pe Waldastadion, din Frankfurt.

Pe ultramodernul Allianz Arena, din Munchen (botezat Fussball Arena pentru această competiție), "tricolorii" au început meciul bine așezați în teren, iar Stanciu, Florinel Coman și Drăguș au tras primele semnale de alarmă la poarta lui Lunin

România a deschis scorul în minutul 29, prin super execuția căpitanului Stanciu. Lunin, portarul care a dus-o pe Real Madrid în finala Champions League a pasat greșit, iar mijlocașul nostru a înscris la vinclu, cu 116 kilometri la oră, potrivit măsurătorilor publicate de organizatori.

Ucrainenii au dat o replică timidă, dar cel mai scump jucător român din istorie, Drăgușin, a respins în ultimul moment. Dennis Man a șutat apoi pe lîngă poartă, iar Stanciu și-a încercat norocul cu o execuție direct din corner, însă a nimerit bara.

După 1-0 la pauză, repriza secundă a început tot cu România în atac, iar Coman a irosit o șansă din poziție bună. Golul al doilea a venit în mod firesc, pe fondul unui joc surprinzător de bun al trupei lui Edi Iordănescu. L-a reușit Răzvan Marin, cu un șut superb, din afara careului, după o recuperare.

Tricolorii nu i-au lăsat să respire pe ucraineni, iar Rațiu a avut o opotunitate rară. Drăguș a punctat pentru un scor de neprezentare, 3-0, în minutul 57, după o minge lucrată de Dennis Man, cel mai bun jucător de pe teren, conform statisticilor UEFA. Ucrainenii au avut patru ocazii la rând, însă Drăgușin și Niță au fost pe fază.

În final, chiar dacă ucrainenii au avut posesia, au făcut-o steril, conform statisticilor UEFA. Românii au jucat mai mult pe recuperare-contraatac și au pus de multe ori în pericol mult mai valoroasa echipă a Ucrainei.

România - Ucraina s-a terminat 3-0, ceea ce reprezintă cea mai mare victorie din istoria participărilor noastre la turneele finale, fie că e vorba despre Europene sau Mondiale. România a mai marcat trei goluri cu Columbia și Argentina, în 1994 și, respectiv, Anglia, în 2000, dar de fiecare dată a și primit gol în aceste partide.

Totodată, conform Opta Joe, este pentru prima dată după 1980 când o națională care câștigă un meci la Euro are o posesie atât de mică, 29%.

VEZI GALERIA
11 imagini

LIVE TEXT. România - Ucraina 3-0

Marcatori: Nicușor Stanciu 29', Răzvan Marin 53, Denis Drăguș 57.

Statistici final de meci România - Ucraina 3-0:

Posesie: România 34%, Ucraina 66%

Ocazii de gol: România 10, Ucraina 14

Șuturi pe poartă: România 5, Ucraina 2

Șuturi pe lângă poartă: România 3, Ucraina 6

Min. 90+5: Final de meci. România - Ucraina 3-0.

Min. 90+2: Ocazie Ucraina. Yaremchuk a șutat lobat, din careu, iar mingea nimerit transversala.

Min. 90+1: Ocazie Ucraina. Mudryk nu-l poate învinge nici de această dată pe Niță.

Min. 84: Ocazie Ucraina. Mudryk pătrunde în careu și șutează pe colțuil scurt, dar mingea trece puțin peste vinclu.

Min. 79: Ocazie Ucraina. Mudryk centrează din lovitură liberă, Yaremchuk reia cu capul, dar cam slab, iar Niță reține.

Min. 77: Ocazie Ucraina. Sudakov șutează din afara careului, dar Niță are o paradă superbă.

Min, 74: Ocazie Ucraina. Mudryk pasează pe poziție viitoare pentru Dovbyk, dar iese Niță și reține din picioarele sale.

Min. 73: Ocazie Ucraina. Yarmolenko centrează în careul mic, dar Drăgușin respinge din fața porții.

Min. 68: Ocazie România. Stanciu execută o lovitură liberă de pe stânga, din apropierea colțului terenului, șutează direct, dar nimerește plasa exterioară.

Min. 57: Gol România! Din careu, Dennis Man pasează în fața porții, iar Drăguș împinge mingea în poartă.

Min. 56: Ocazie România. O minge respinsă sare la Rațiu, care intră în careu și șutează sus, la colțul scurt, dar Lunin parează de lângă vinclu.

Min. 53: Gol România! După o greșeală a mijlocașilor ucraineni, Tricolorii declanșează un nou contraatac, Dennis Man îi pasează lui Răzvan Marin, care șutează pe jos, plasat, lângă bară, fără șanse pentru Lunin.

Min. 46: Ocazie România. Florinel Coman șutează pe lângă poartă, din poziție bună.

Min. 46: Începe repriza secundă.

VEZI GALERIA
8 imagini

Min. 45+2: La pauză, România - Ucraina 1-0.

Statistici prima repriză:

Posesie: România 33%, Ucraina 67%

Ocazii de gol România 4, Ucraina 4

Șuturi pe poartă: România 2, Ucraina 0

Șuturi pe lângă poartă: România 1, Ucraina 1

Min. 39: Ocazie România. Stanciu încearcă să înscrie direct din corner, dar portarul deviază în transversală.

Min. 38: Ocazie România. Dennis Man șutează plasat, la colțul lung, dar mingea ocolește bara, deviată ușor.

Min. 36: Ocazie Ucraina. Mudryk centrează de pe stânga în careu, dar Drăgușin respinge din plonjon, cu capul.

Min. 29: Gol România! Gafă a portarului ucrainean, care pasează la Man, acesta îi așează mingea lui Nicușor Stanciu, iar mijlocașul nostru marchează cu un șut superb, la vinclu, de la 21 de metri. Conform măsurătorilor anunțate de organizatori, balonul a atins 116 kilometri la oră.

Min.16: Ocazie România. Drăguș pivotează și șutează, dar nimerește în blocaj.

Min. 8: Ocazie România. După un balon recuperat de Răzvan Marin, un contraatac al Tricolorilor e finalizat de Florinel Coman, care șutează de la aproximativ 23 de metri, poziție centrală, dar direct în bratele portarului lui Real Madrid, Lunin.

Min. 4: Fază de joc România. Stanciu e lansat perfect în careu de Dennis Man, dar nu ajunge la minge.

Min. 1: Start la Euro 2024 pentru România.

România - Ucraina, echipele de start

România: Fl. Niță - Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu (căpitan) - Man, Drăguș, Coman

Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea

Selecționer: Edward Iordănescu

Ucraina: Lunin - Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko - Stepanenko (căpitan), Brazhko- Tsygankov, Sudakov, Mudryk - Dovbyk

Rezerve: Buschchan, Trubin, Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko

Selecționer: Serghei Rebrov

17/06/2024 , 14:45

Echipa României a ajuns pe Allianz Arena

Fotbaliștii și staff-ul echipei naționale a României au ajuns pe Allianz Arena, acolo unde, de la ora 16:00, ”Tricolorii” vor întâlni Ucraina, în primul meci de la Campionatul European din Germania.

17/06/2024 , 14:37

Nicolae Stanciu, al cincilea căpitan al României la EURO 2024

Nicolae Stanciu va fi al cincilea fotbalist român care va purta banderola de căpitan la un campionat european. Gheorghe Hagi a avut această onoare la două ediții, 1996 și 2000.

Căpitanii României la Euro:

  • Costică Ștefănescu (1984)
  • Gheorghe Hagi (1996 și 2000)
  • Cristian Chivu (2008)
  • Vlad Chiricheș (2016)
  • Nicolae Stanciu (2024)
17/06/2024 , 14:18

Premierul Marcel Ciolacu este în Munchen

Premierul României, Marcel Ciolacu, se află în Munchen, pentru a susține echipa națională în primul meci de la Campionatul European de Fotbal. Premierul s-a fotografiat alături de fanii români, veniți în Germania să-i susțină pe ”Tricolori”.

”M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal.

Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă!

Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a declarat Marcel Ciolacu, înaintea meciului României.

17/06/2024 , 14:00

Echipa României, în drum spre stadion

Echipa națională a României se îndreaptă către Allianz Arena din Munchen, unde de la ora 16:00 ”Tricolorii” vor întâlni Ucraina, în primul meci de la EURO 2024.

17/06/2024 , 12:46

Suporterii români, pe străzile din Munchen

Suporterii români fac spectacol în centrul orașului Munchen, cu puține ore înainte de startul meciului România - Ucraina de la EURO 2024. Îmbrăcați în tradiționalele tricouri galbene, fanii au cântat și au scandat ”Hai, România!”, sperând la un rezultat bun pe care ”Tricolorii” să îl obțină în meciul de luni după-amiază.

Peste 30.000 de români sunt așteptați în această seară în tribune, pentru a susține echipa națională la debutul la Campionatul European de Fotbal.

România - Ucraina, echipe probabile

România: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Răzvan Marin, Marius Marin, Stanciu - Man, Drăguş, Mihăila

Selecționer: Edward Iordănescu

Ucraina: Lunin - Konoplia, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko - Shaparenko, Stepanenko, Sudakov - Tsygankov, Dovbyk, Mudryk

Selecționer: Serhi Rebrov

Partida va fi arbitrată de o brigadă suedeză, condusă de la centru de Glenn Nyberg. El va fi ajutat de arbitrii asistenți Mahbod Beigi și Andreas Söderqvist. Arbitru de rezervă va fi norvegianul Espen Eskås, iar arbitrii VAR vor fi Rob Dieperink (Țările de Jos) și Jerome Brisard (Franța).

Meciul România - Ucraina de luni va fi primul între cele două selecționate la un Campionat European de Fotbal, Anterior, cele două echipe s-au întâlnit de șase ori, în partide amicale: de trei ori a câștigat România, de două ori s-a impus Ucraina, iar un meci s-a terminat la egalitate. Ultimul meci a fost pe 29 mai 2016, când Ucraina a câștigat cu scorul 4-3.

Meciul cu Ucraina, prefațat de echipa României

Edward Iordănescu (selecționer): ”Simt echipa motivată, capacitată, este foarte important însă să fim şi echilibraţi, ştim foarte bine ce avem de făcut. Suntem conştienţi că Ucraina este o echipă cu foarte multe calităţi individuale, au jucători la echipele de top din Europa şi sunt 15 sau 16 jucători care au fost şi la ultimul turneu final, asta înseamnă experienţă şi e un atu în plus comparativ cu noi".

Andrei Burcă (fundaș): "Ştim că Ucraina este o echipă foarte bună, una valoroasă, dar în acelaşi timp noi ne-am câştigat dreptul de a fi aici şi trebuie să ne ridicăm la nivelul acestui European. Noi trebuie să demonstrăm aici lucrurile bune pe care le-am făcut în calificări. Ne-am calificat, am terminat neînvinşi grupa, dar din acest moment lumea are alte aşteptări şi ne va judeca pentru ceea ce arătăm pe teren. Trebuie să ieşim cu capul sus de pe teren, să nu avem regrete, să fim o familie şi să ne dăm viaţa pe teren, pentru că la final, chiar dacă rezultatul nu va fi cel pe care ni-l dorim, dacă adversarii sunt mai buni ca noi, trebuie să fim conştienţi că am dat totul pe teren."

Denis Alibec (atacant):Unitatea grupului ne va ajuta foarte mult. Suntem o familie, avem talent și am arătat că nu renunțăm niciodată. Cred că și teama să nu mai rămânem acasă a dus la această unitate. Echipa asta are multe de arătat și țara noastră are talente.”

Ce spune selecționerul Ucrainei despre meciul cu România

Selecţionerul echipei Ucrainei, Serhi Rebrov, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că meciul cu România, de luni, care marchează debutul naţionalei sale la EURO 2024, este unul ''încărcat de emoţii'' şi mai mult decât un meci de fotbal, pentru o ţară aflată în război din 2022, transmite AFP, potrivit Agerpres.

''Ne e greu să fim aici când auzim veşti de acasă. În ţara noastră e război! Când ne trezim dimineaţa ne întrebăm ce se petrece cu familiile noastre, cu prieteni noştri'', a comentat, la rândul său, fundaşul central Ilia Zabarnîi (Bournemouth).

''Soldaţii care apără ţara noastră sunt incredibili. Sunt alarme zi de zi, iar oamenii mor tot timpul'', a adăugat fostul jucător al lui Dinamo Kiev, pentru a sublinia contextul special al acestui prim meci de la EURO pentru Ucraina.

''Jucătorii şi cu mine am primit o mulţime de mesaje de la soldaţi, de la prieteni care luptă acum în Ucraina. Sunt sigur că ştiu că suntem foarte mândri de ei. Ei spun să arătăm 'spiritul Ucrainei'. Acest turneu este de fapte despre spiritul ţării noastre'', a transmis Rebrov.

România, la EURO după 8 ani. Ucraina, al patrulea turneu consecutiv

România joacă după opt ani la un Campionat European de Fotbal. În total, selecționata a adunat cinci participări la turnele finale, ultima dintre ele, la EURO 2016, din Franța. România a terminat atunci grupa pe ultima poziție, după ce a pierdut cu Franța (scor 1-2), Albania (scor 0-1) și a remizat cu Elveția (scor 1-1).

Cel mai bun rezultat al României la un Campionat European de Fotbal a fost în anul 2000, când selecționata a ajuns în sferturile de finală, unde a pierdut în fața Italiei, scor 0-2 (goluri marcate de Francesco Totti și ”Pippo” Inzaghi).

De cealaltă parte, Ucraina bifează a patra apariție consecutivă la EURO, după edițiile din 2012, 2016 și 2020. Cea mai bună performanță a obținut-o la EURO 2020, când a ajuns până în faza sferturilor de finală, unde a pierdut în fața Angliei.

Lotul României la EURO 2024

Portari: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăguşin (Tottenham), Vasile Mogoş (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)

Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Şut (FCSB)

Atacanți: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Puşcaş (Bari)

Lotul Ucrainei la EURO 2024

Portari: Georgiy Bushchan (Dynamo Kyiv), Andriy Lunin (Real Madrid), Anatoliy Trubin (Benfica)

Fundași: Valeriy Bondar (Shakhtar Donetsk), Yukhym Konoplia (Shakhtar Donetsk), Mykola Matviyenko (Shakhtar Donetsk), Bogdan Mykhaylichenko (Polissya Zhytomyr), Vitaliy Mykolenko (Everton), Oleksandr Svatok (Dnipro-1), Maksym Talovierov (LASK), Oleksandr Tymchyk (Dynamo Kyiv), Illia Zabarnyi (Bournemouth), Oleksandr Zinchenko (Arsenal)

Mijlocași: Volodymyr Brazhko (Dynamo Kyiv), Ruslan Malinovskyi (Genoa), Mykola Shaparenko (Dynamo Kyiv), Taras Stepanenko (Shakhtar Donetsk), Georgiy Sudakov (Shakhtar Donetsk), Serhiy Sydorchuk (Westerlo), Viktor Tsygankov (Girona), Andriy Yarmolenko (Dynamo Kyiv), Oleksandr Zubkov (Shakhtar Donetsk)

Atacanți: Artem Dovbyk (Girona), Mykhailo Mudryk (Chelsea), Vladyslav Vanat (Dynamo Kyiv), Roman Yaremchuk (Valencia)

”Tricolorii” se pregătesc în Wurzburg

Lotul României se pregătește la EURO 2024 la Wurzburg, un oraş de aproximativ 130.000 de locuitori, la hotel Melchior Park

Selecționerul a considerat că aceasta este cea mai bună variantă pentru echipa națională, ținând cont de distanța față de locurile de disputare a celor trei meciuri din grupă.

Echipa se pregătește pe perioada Campionatului European la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparţine formaţiei Wurzburger Kickers, liderul ligii regionale Bavaria în acest moment. Echipa deţine şi recordul de promovare în 2.Bundesliga. Între 2011 şi 2016 a reuşit să ajungă din Liga a 6-a până în al doilea eşalon fotbalistic, bifând patru promovări în cinci ani. La finalul sezonului 2016-2017 a retrogradat însă în Liga 3.

Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 şi are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaune, într-o tribună acoperită. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Cupa Mondială din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Cum au ajuns România și Ucraina la EURO 2024

Selecționata României, pregătită de Edward Iordănescu, s-a calificat la EURO 2024 după ce a câștigat grupa preliminară, fără să fi pierdut vreun meci. De cealaltă parte, Ucraina a terminat pe locul 3 grupa de calificare și a obținut biletele pentru Germania în urma disputării meciurilor de baraj, contra Bosniei-Herțegovina (scor 2-1) și Islandei (scor 2-1).

Rezultatele României în preliminariile EURO 2024:

  • Andorra - România 0-2
  • România - Belarus 2-1
  • Kosovo - România 0-0
  • Elveţia - România 2-2
  • România - Israel 1-1
  • România - Kosovo 2-0
  • Belarus - România 0-0
  • România - Andorra 4-0
  • Israel - România 1-2
  • România - Elveția 1-0

Rezultatele Ucrainei în preliminariile EURO 2024:

  • Anglia - Ucraina 2-0
  • Macedonia de Nord - Ucraina 2-3
  • Ucraina - Malta 1-0
  • Ucraina - Anglia 1-1
  • Italia - Ucraina 2-1
  • Ucraina - Macedonia de Nord 2-0
  • Malta - Ucraina 1-3
  • Ucraina - Italia 0-0

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE