Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu. E acuzat că ar fi bătut și sechestrat un tânăr în 2016

Un nou mandat european de arestare a fost emis pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul de sechestrare de persoane unde are o condamnare de trei ani de închisoare cu executare.

”În cursul acestei zile, 21 iunie 2024, Judecătoria Sectorului 3 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care a fost condamnat, de către aceasta, în anul 2018, la o pedeapsă de 3 ani închisoare.

Prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE, Poliția Română a notificat omologii italieni pentru executarea mandatului european de arestare, astfel încât persoana să rămână sub controlul autorităților”, a informat Poliția Română.

Mario Iorgulescu este acuzat că, în 2016, alături de alți inculpați, ar fi sechestrat și bătut un tânăr. Mandatul a fost emis astăzi de Judecătoria Sectorului 3 și vine la o zi după ce Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea pentru accidentul mortal pe care l-a provocat în 2019. Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, și se află în Italia, unde a fost dus de familia sa imediat după accidentul de acum cinci ani. Rudele spun că el este în continuare internat într-o clinică de reuperare. Magistrații italieni au respins cererea României de extrădare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE