Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fiica lui Elon Musk îl desființează pe miliardar din cauza comentariilor la adresa lui Taylor Swift: A fost dezgustător

Elon Musk a fost criticat de fiica sa transgender. Reacția dură a venit după ce miliardarul american a făcut o glumă pe seama artistei Taylor Swift.

După ce Taylor Swift și-a declarat sprijinul pentru Kamala Harris în cadrul alegerilor prezidențiale din 2024, Elon Musk a publicat pe platforma X un mesaj considerat de mulți drept nepotrivit.

Swift, care a semnat declarația sa de susținere cu fraza „Doamnă fără copii, cu pisici”, a primit un răspuns neobișnuit din partea lui Musk. Acesta a dat de înțeles că îi poate face un copil artistei americane.

Musk a fost criticat pentru acest comentariu chiar de fiica sa transgender.

„Am văzut tweet-ul. O prostie a unui celibatar odios este, de fapt, o prostie a unui celibatar odios. Chiar nu am nimic de adăugat, este pur și simplu dezgustător. Aș dori doar să le spun fanilor mei: Nu lăsați oamenii să vă vorbească așa. Este dezgustător, disprețuitor și incredibil de sexist. Meritați ceva mai bun”, a scris fiica lui Elon Musk, Vivian Wilson, în vârstă de 20 de ani.

Musk, făcut de propria fiică ”adulter în serie”

Wilson, care a vorbit anterior despre absența lui Musk în viața ei, l-a criticat și pentru că este un tată absent și un „adulter în serie”. Ea a subliniat modul în care comportamentul lui Musk, în special față de femei, este disprețuitor și sexist, îndemnându-și adepții săi să nu tolereze astfel de atitudini.

Deși a menționat că nu este dornică să discute despre tatăl ei, a simțit că este necesar să abordeze remarcile lui recente, scriind: „La urma urmei, am propriul meu nume”

Potrivit presei, Elon Musk, în vârstă de 53 de ani, are 12 copii. În luna iulie, Musk a declarat că fiica lui a fost „ucisă de virusul minții trezite” și că s-a simțit „păcălit” să-i permită schimbarea de gen, după ce Vivian făcuse demersurile legale să-și schimbe numele și sexul și s-a distanțat de tatăl său, CEO-ul SpaceX.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE