Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vreme neobișnuit de caldă în următoarele zile: Temperaturile ajung și la 22°C

Deși s-a dat drumul la căldură în Capitală, meteorologii anunță că vremea se încălzește, de astăzi, în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile vor ajunge în anumite zone și la 22 de grade Celsius, mult peste valorile normale ale acestei perioade.

Cel mai cald va fi în sudul și vestul țării. Meteorologii spun și că în perioada următoare va ploua mai puțin.

”Valorile de temperatură, mai ales dacă vorbim despre cele de pe parcursul zilei, au fost în creștere ușoară față de ceea ce am avut la sfârșitul de săptămână, astfel încât astăzi așteptăm temperaturi maxime între 15 și 20 și 2° iar în zilele următoare, cumva temperaturi maxime tot între 15 și 20 de grade, în general între 15 și 20 de grade.

Bineînțeles că vorbim despre alternanță de la o zi la alta și de la o regiune la alta. Dacă este să vorbim despre temperaturile de pe parcursul nopților, treptat și nopțile se mai încălzesc ușor de la de la o zi la alta, astfel încât și pe parcursul nopților vom avea temperaturi ușor mai ridicate față de ceea ce am avut în ultimele ultimele nopți.

Dacă este să vorbim despre aspectul ploilor, în perioada următoare acestea nu prea își vor face apariția.

Probabilitatea de ploaie va fi foarte redusă, mai degrabă ceva burnițe, asociate cu norii aceștia mai de nivel jos, specifici sezonului de toamnă sau asociate aceste burnițe sau ploi slabe cu ceața din orele dimineților.”, a declarat Diana Giurgiu, meteorolog ANM.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE