Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vizite private la Acropola din Atena pentru 5000 de euro

Turiștii pot face vizite private la Acropola din Atena. Însă trebuie să plătească 5.000 de euro.

Vizitele private pot fi făcute dimineața devreme sau seara, când programul pentru turiști se încheie. Ele sunt destinate grupurilor mai mici de cinci persoane.

Grupurile trebuie să aibă maxim cinci persoane

"Acest serviciu exclusiv este disponibil doar pentru patru grupuri de cel mult cinci persoane şi poate include un ghid personal" dacă vizitatorii doresc acest lucru, precizează site-ul Hellenic Heritage, care prezintă tururile sub denumirea "The Acropolis Experience".

Potrivit presei din Grecia, o primă vizită privată a avut loc sâmbăta trecută după închiderea oficială a sitului, fiind realizată de un cuplu rus însoţit de un ghid propriu.

Rezervările se vor face începând cu săptămâna viitoare

Acropola din Atena a fost construită în antichitate și este înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO. Situl a atras doar anul trecut peste patru milioane de turiști. Biletul obişnuit de intrare costă 20 de euro.

Acropola din Atena este deschisă pentru public în fiecare zi între orele locale 08:00 şi 20:00 (05:00 - 17:00 GMT). Biletul obişnuit de intrare costă 20 de euro, iar cel combinat, care permite accesul şi în alte situri antice, costă 30 de euro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE