Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tom Cruise, cascadorie la ceremonia de închidere a JO 2024. Momentul simbolic pentru pregătirea LA 2028

Tom Cruise, eroul din filmul ”Misiune imposibilă”, a făcut o cascadorie la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Actorul american a coborât în arena Stade de France, pe o coardă, pentru a ajunge în mijlocul delegației Statelor Unite.

Tom Cruise a preluat steagul olimpic de la Karen Bass, primarul din Los Angeles, orașul american care va găzdui următoare ediție a Jocurilor Olimpice în 2028.

VEZI GALERIA
4 imagini

Mai apoi, actorul a părăsit stadionul pe o motocicletă, de care flutura steagul olimpic, și pe care a condus-o cu viteză pe bulevardul pe Champs-Elysees din Paris. Apoi, s-a parașutat dintr-un avion pe dealul de la Hollywood, într-o scenă ce amintește filmele din seria ”Misiune Imposibilă”.

De acolo, steagul a fost purtat de mai mulți sportivi americani cunoscuți până la Los Angeles, la o scenă pe care a început să cânte Red Hot Chili Peppers și Billie Eilish, potrivit Le Monde.

În vârstă de 62 de ani, Tom Cruise pare a fi pregătit în orice moment să sară de pe o stâncă sau să facă o cascadorie pe motocicletă, fără dublură.

Jocurile Olimpice 2024 s-au încheiat duminică, 11 august. Organizatorii au pregătit o ceremonie de închidere plină de surprize și nume mari din lumea muzicii care au pus în scenă momente artistice impresionante. Ceremonia a omagiat și cei 45.000 de voluntari care s-au implicat la această ediție a Jocurilor Olimpice și a inclus tradiționala paradă a sportivilor, cu cei mai merituoși dintre aceștia purtând drapelul țărilor pe care le reprezintă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE