Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sportiv celebru în stare gravă. Și-a salvat copiii de la înec, iar acum luptă pentru viață

Peyton Hillis, un fost jucător de fotbal american al echipei Cleveland Browns care a fost pe coperta jocului video Madden 12, a fost internat în spital în stare critică, după ce și-a salvat copiii de la înec.

În vârstă de 36 de ani, Peyton Hillis se află în secția de terapie intensivă, unde îi sunt administrate tratamente pentru plămâni și rinichi. Medicii spun că starea fostului sportiv se îmbunătește, a afirmat unchiul acestuia, citat de TMZ.com.

„Hillis ar fi în stare critică, după ce și-a salvat copiii de la înec în ocean (...) Peyton ar avea nevoie de gânduri și rugăciuni!”, este mesajul publicat pe pagina de Twitter a echipei Arkansas Razorbacks.

Între timp, copiii lui Peyton Hillis se află în afara oricărui pericol, iar starea lor de sănătate este bună.

Hillis se află în orașul Pensacola din statul american Florida, în momentul în care a avut loc accidentul. Fostul sportiv a fost transportat cu elicopterul la spital, în stare de inconștiență.

Potrivit Marca, Greg Hillis, o rudă de-ale fostului jucător de fotbal american, a transmis că Peyton Hillis se luptă pentru viață.

„Vreau ca toți fanii Razorback Nation că Peyton este mai bine. Se află în continuare la terapie intensivă și are unele probleme cu rinichii și plămânii, dar doctorii spun că face progrese. Am vrut doar să neg orice zvonuri care ar fi putut să apară. Sunt sigur că ar vrea ca toată lumea să știe că apreciază toate rugăciunile pentru el”, a spus Greg Hillis.

Peyton Hillis, celebru după ce a ajuns pe coperta jocului Madden 12

Peyton Hillis a apărut pe coperta jocului video Madden 12 prin votul fanilor, după ce a făcut performanță în sezoanele din 2010 și 2011 din campionatul național de fotbal american.

Peyton a jucat 81 de meciuri în NFL în peste opt sezoane la echipele Browns, Denver Broncos, Kansas City Chiefs și New York Giants. Nu a mai jucat în NFL din 2014. De atunci, a început să joace în filme, iar anul trecut și-a făcut debutul în thriller-ul „The Hunting”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE