Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ședința republicanilor, ”cu bandaj la ureche”. Ei au vrut să arate că îl susțin pe Donald Trump după tentativa de asasinat

Republicanii au purtat un bandaj fals pe urechea dreaptă, în semn de solidaritate cu liderul lor Donald Trump, care a fost rănit în timpul unui miting. S-a întâmplat la ședința Convenției din Milwaukee. Însă gestul lor a fost eclipsat de Babydog, un câine care l-a însoțit la eveniment pe guvernatorul Virginiei de Vest. 

Republicanii spun că bandajul fals purtat de ei, pentru a-și arăta susținerea față de Trump ar putea deveni un accesoriu la modă. 

”Ne-am dat seama că am trecut printr-o tragedie care nu trebuie niciodată să se întâmple. Vrem ca el (Donald Trump n.r.) să știe că suntem alături de el, că îl respectăm. Suntem alături de el, suntem aici pentru a lupta și vrem să transmitem un mesaj de solidaritate”, spune un susținător. 

Gestul făcut de simpatizanții lui Donald Trump a fost cât pe ce să treacă neobservat. Toată atenția a fost îndreptată către Babydog, câinele guvernatorului Virginiei de Vest. 

Câinele a stat liniștit pe scenă, cât timp stăpânul său și-a susținut discursul. 

Donald Trump Supraviețuiește unei Tentative de Asasinat în Pennsylvania

Fostul președinte american Donald Trump a supraviețuit unei tentative de asasinat în timpul unui miting electoral în Butler, Pennsylvania. Trump a fost rănit la urechea dreaptă și evacuat de urgență de agenții Secret Service. Într-un interviu acordat New York Post, Trump a descris experiența ca fiind "foarte suprarealistă".

"Ar fi trebuit să fiu mort", a spus Trump, explicând că doar faptul că și-a aplecat capul pentru a privi o imagine proiectată l-a salvat.

El a mulțumit agenților Secret Service pentru intervenția rapidă și eficientă, menționând că aceștia au reușit să îl neutralizeze pe atacator. "Este suprarealist pentru noi toți", a adăugat fostul președinte.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE