Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sean „Diddy” Combs vrea să fie judecat în primăvara anului viitor pentru acuzațiile de trafic sexual

Sean „Diddy” Combs urmează să se prezinte pentru prima dată în fața judecătorului care urmează să prezideze procesul în care este acuzat de trafic sexual.

Combs va fi adus la tribunalul federal din Manhattan ,de la o închisoare din Brooklyn, joi după-amiază pentru a se prezenta în fața judecătorului Arun Subramanian.

Se așteaptă ca audierea să ducă la stabilirea unor termene limită pentru ca avocații fiecărei părți să prezinte argumente care vor stabili limitele unui proces pe care avocații lui Combs doresc să îl înceapă în aprilie sau mai.

Procurorii nu și-au exprimat o preferință cu privire la data la care ar putea avea loc procesul.

Judecătorul a fost desemnat să se ocupe de caz după ce un alt judecător s-a recuzat pe baza asocierilor sale anterioare cu avocații din acest caz.

Combs, în vârstă de 54 de ani, a pledat nevinovat la acuzațiile formulate împotriva sa luna trecută. Un act de acuzare susține că Sean ”Diddy” a constrâns și a abuzat de femei timp de ani de zile, cu ajutorul unei rețele de asociați și angajați, reducând victimele la tăcere prin șantaj și acte violente, inclusiv răpire, incendiere și bătăi fizice.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE