Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sean „Diddy” Combs, acuzat de hărțuire sexuală de 120 de persoane

Un avocat a declarat marți că reprezintă 120 de persoane care au venit cu acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui Sean „Diddy” Combs, mogulul hip-hop care își așteaptă procesul pentru acuzații de trafic sexual.

Avocatul Tony Buzbee a declarat că se așteaptă ca procesele să fie intentate în cursul lunii următoare, majoritatea urmând să fie în New York și Los Angeles.

Buzbee a descris victimele ca fiind 60 de bărbați și 60 de femei și a precizat că 25 dintre acestea erau minore la momentul presupusului comportament abuziv. Un individ a susținut că avea 9 ani când a fost abuzat, a spus Buzbee. Acuzațiile acoperă o perioadă cuprinsă între 1991 și anul acesta.

”Acest tip de agresiune sexuală, abuz sexual, exploatare sexuală nu ar trebui să se întâmple niciodată în Statele Unite sau oriunde altundeva.

Acest lucru nu ar fi trebuit să fie permis să continue atât de mult timp. Acest comportament a creat o masă de indivizi care sunt răniți, speriați și marcați”, a declarat Buzbee în cadrul unei conferințe de presă.

După anunțarea acuzațiilor din Texas, un avocat al lui Combs a declarat că artistul „nu poate aborda fiecare acuzație nefondată în ceea ce a devenit un circ mediatic nesăbuit”.

Buzbee a declarat că mai mult de 3 280 de persoane au contactat firma sa și au susținut că au fost victime ale lui Combs și că, după examinarea acuzațiilor, firma sa a decis să reprezinte 120 de persoane. Alte cazuri sunt încă în curs de examinare. El a spus că unii dintre clienții săi au vorbit cu FBI-ul.

Persoanele pe care firma lui Buzbee le reprezintă provin din peste 25 de state, majoritatea din California, New York, Georgia și Florida.

Potrivit lui Buzbee, abuzurile reclamate au avut loc mai ales la petreceri organizate în New York, California și Florida, unde indivizii au primit băuturi care erau amestecate cu droguri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE