Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00.
𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.
Schneider Electric România este una dintre companiile participante la Târgul de cariere POLIJobs. Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, care aniversează anul acesta 25 de ani de activitate. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.
Sursă Foto: Schneider Electric
Schneider Electric face față provocării de a păstra tradiția unei cariere pe termen lung, într-o piață volatilă
„Schneider Electric a împlinit anul acesta un sfert de secol de existență pe piața din România, și pe parcursul acestor 25 de ani ne-am bucurat întotdeauna să oferim colegilor noștri oportunități de dezvoltare pe termen lung, responsabilități diverse și stimulante, de așa manieră încât mulți dintre ei au rămas alături de noi mai bine de 10-15 ani. Principala provocare este, desigur, să păstrăm această tradiție și în condițiile de astăzi, în care volatilitatea pieței muncii și a mediului economic și social este în creștere constantă, impulsionată de evenimente și incidente pe care nu le putem nici controla, nici anticipa.
Ne dorim în continuare să ajungem la oameni care sunt pasionați de tehnologie, de așa manieră încât să o înțeleagă, să o internalizeze, să o folosească la maximum în activitatea lor. Compania noastră mizează pe inovație și pe integrarea celor mai noi tehnologii în toate aspectele activității, iar asta presupune din partea candidaților multă curiozitate, o anumită deschidere, o anumită atitudine, o dorință de a construi cu tenacitate valorificând cele mai noi instrumente la îndemână”, transmite Schneider Electric România, într-un comunicat.
Argumentele de angajare la Schneider Electric România
„Pentru o recrutare, dar mai ales pentru o carieră de succes și de durată nu e nevoie doar de un limbaj comun, ci de ceva mult mai profund, de valori comune, de competențe solide, de dorința reală de a face parte dintr-o companie pentru care noțiunea de sustenabilitate este chiar core business, nu un obiectiv abstract. Pentru mulți dintre angajații din generațiile noi, cei care își doresc să pună în practică niște principii în care cred și pe care le susțin, eforturile noastre în materie de sustenabilitate și energie verde sunt argumente puternice de angajare. Iar miza noastră este să le arătăm că, pe termen mediu și lung, prin activitatea lor, pot realmente să contribuie la ambițiile de sustenabilitate ale clienților noștri și să reducă impactul companiilor și al oamenilor asupra mediului”, se mai arată în comunicatul oferit de companie.
Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări.