Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mama Sabrinei Voinea: Este un copil care a fost furat. Știe clar că această medalie trebuia să fie a ei

Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei Voinea, vrea să se adreseze și ea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, după ce sportiva a fost depunctată în finala de la sol. Fosta gimnastă susține că are dovezi care contrazic argumentele arbitrelor, potrivit cărora fiica ei ar fi ieșit de pe covor cu călcâiul.

Camelia Voinea, mama gimnastei Sabrina Voinea: ”O noapte albă nu doar pentru mine, ci și pentru Sabrina. Am fost la un pas de a chema salvarea. Până la 2:30 trei dimineață tremura frisoane, plânsete și multe alte lucruri pentru că ea știe clar că această medalie trebuia să fie a ei”

Deși anunțase printr-un mesaj pe Facebook că Sabrina Voinea se va retrage, Camelia Voinea a revenit asupra declarațiilor, precizând că trebuie să discute cu fiica ei ”foarte clar” despre acest lucru.

Camelia Voinea, mama gimnastei Sabrina Voinea: ”Să i se dea ceea ce merită Sabrinei. Și atunci tot eu voi da un comunicat că făcându-i-se dreptate. Probabil gândurile Sabrinei sunt de a continua gimnastica. Eu n-am apucat să vorbesc cu ea la concret pentru că am fost și foarte supărată și foarte tristă și trebuie să vorbesc cu ea foarte clar.

Ea atât a apucat să-mi spună aseară: Mami, eu mă lasă gimnastică dacă nu voi avea continuitate cu tine, pentru că tot ceea ce știu, știu doar de la tine”.

De asemenea, Camelia Voinea a anunțat că va depune o contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Camelia Voinea, mama gimnastei Sabrina Voinea: ”Da, bineînțeles și la Protecția Copilului și la tot ce înseamnă dreptate și adevăr. Este un copil care a fost nedreptățit, furat.

O să ajung și la psiholog și peste tot, pentru că nu mi se pare corect și normal să dai într-un copil de o vârstă fragedă, de 17 ani, care dorește să aducă României și gimnasticii românești rezultate și medalii. Să muncească pentru România, să nu fie răsplătite ca atare.

Cred că am 100 de poze în telefon în care vom demonstra că nu suntem absolut și nu avea de ce să-și ia penalizare asta de zero unu, care urca pe podium clar pe Sabrina.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE