Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO Viața oamenilor afectați de trecerea uraganului Milton, în imagini

Uraganul Milton a lovit centrul Floridei și a lăsat fără curent milioane de oameni, demolând case și declanșând tornade extrem de periculoase.

Centrul Național pentru Uragane (NHC) a anunțat în ultima sa actualizare că Milton a retrogradat la categoria 1 de uragan.

Milioane de oameni au rămas fără curent

Cu toate acestea, oficialii au avertizat că vânturile puternice provocate de furtună afectează acum coasta de est a Floridei, iar stare de urgență de inundații rapide a rămas în vigoare pentru anumite părți din Florida central-vestică.

Imaginile dezastrului

Iată câteva dintre cele mai dramatice fotografii care arată ce a lăsat uraganul Milton în urma sa.

Melvin Lee Hicks, o persoană fără adăpost, poartă o pungă de gunoi pentru a se proteja de ploaie, pe o stradă din centrul orașului Tampa.

Un camion de remorcare intervine în urma unui accident rutier între o mașină și un camion de pompieri care se întorcea de la un apel, pe străzile aproape pustii din centrul orașului Tampa.

Max Watts, din Buford, Georgia, merge în parcare pentru a verifica o rulotă parcată în fața hotelului unde se află împreună cu colegii de muncă.

O stradă din centrul orașului Tampa, Florida, în timpul trecerii uraganului Milton.

Alex Martinez, din Tampa, Florida, se uită pe fereastra hotelului în care se adăpostește în timp ce trece de uraganul Milton.

Amy Sapanara, din Pinellas, Florida, și câinii ei, Frankie și Dudley, în fața hotelului în care se adăpostesc toți în timpul uraganului Milton.

Florida: Acoperișul Tropicana Field este distrus după trecerea uraganului Milton.

VEZI GALERIA
3 imagini

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE