Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Bărbat suspectat de hărțuirea lui Taylor Swift, reținut de Poliția din Germania

Poliția germană a reținut un bărbat din Statele Unite acuzat c-ar fi hărțuit-o și amenintat-o pe Taylor Swift, precum și pe partenerul cântăreței, pe rețelele de socializare. Suspectul a fost arestat în momentul în care voia să intre la concertul susținut de vedeta pop în orașul german Gelsenkirchen, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Americanul în vârstă de 34 de ani avea bilet cumpărat pentru concertul lui Taylor Swift din Gelsenkirchen. El a fost identificat și reținut miercuri la punctul de control, la intrarea pe arena unde a avut loc spectacolul. Cercetările polițiștilor germani nu au putut exclude ipoteza potrivit căreia bărbatul ar reprezenta o amenințare pentru cântăreața americană.

Suspectul a intrat în vizorul autorităților, după ce a publicat online amenințări la adresa lui Taylor Swift şi a partenerului ei, Taylor Kelce. Potrivit forțelor de ordine, la acel moment, nici cântăreaţa americană şi nici spectatorii nu erau în pericol.

Magistrații unui tribunal au decis ca bărbatul să fie reținut până sâmbătă, notează sursa citată.

Concertul de miercuri este unul dintre cele trei pe care cântăreaţa le susţine în oraşul german Gelsenkirchen ca parte din turneul său de succes Eras Tour. Evenimentul a atras 60.000 de fani, cunoscuţi sub denumirea neoficială de ''Swifties'', şi care au cântat, dansat şi au celebrat costumaţi, potrivit poliţiei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE