Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Johnny Depp, o nouă colecție de tablouri. Lucrările realizate de actor sunt inspirate dintr-un pachet de cărți de tarot

Johnny Depp și-a dezvăluit noua colecție de tablouri. Sunt patru tablouri semnate de celebrul actor. Anterior, starul de la Hollywood a câștigat peste trei milioane de euro din vâzarea unei colecții de tablouri. 

Întotdeauna am fost extrem de curios în legătură cu tarotul. Cărțile în sine reprezintă o artă extraordinară care datează din cele mai vechi timpuri. 

Noua colecție a lui Johnny Depp numără patru tablouri: „The Lovers”, „The Emperor”, „The Empress” și „Strenght”. El a declarat că lucrările care arată ca niște cărți de tarot sunt inspirate atât din viața sa personală, cât și din cariera de actor. Tabloul „The Empress” o înfățișează pe prima sa soție, Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

 Alex Duffy, șefa departamentului de marketing, Castle Fine Art: ”(Tabloul „The Empress”) este inspirat din coperta de album pe care Johnny Depp a făcut-o pentru Vanessa Paradis pentru albumul ei de studio,  „Divinidylle”. Sunt încă incredibil de apropiați (Johnny Depp și Vanessa Paradis n.r.) și este o piesă foarte emoționantă pentru Johnny în ceea ce privește povestea pe care vrea să o transmită.„The Emperor” este o schiță pe care Depp a făcut-o în timpul petrecut la Versailles, când filma „Jeanne Du Barry” și îl interpreta pe regele Ludovic al XV-lea.” 

Tablourile sunt puse în vânzare la nivel mondial pe site-ul oficial Caste Fine Art. În urmă cu doi ani, Depp a vândut o colecție de tablouri, inspirată din industria muzicii rock, cu peste 3,5 milioane de euro. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE