Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Va cânta Celine Dion la deschiderea Jocurilor Olimpice 2024? Artista a ajuns la Paris

Pe fondul zvonurilor potrivit cărora Lady Gaga va cânta vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, au crescut speculațiile și cu privire la posibila participare a lui Celine Dion la marele eveniment.

Celebra cântăreață canadiană a fost văzută sosind la Paris și se pare că este cazată în același hotel ca Lady Gaga, potrivit euronews.com.

Macron: ”Aș fi extrem de fericit dacă ea ar putea fi prezentă la această ceremonie de deschidere”

Președintele francez Emmanuel Macron a făcut câteva declarații legate de prezența lui Celine Dion la Paris.

”Se pare că a ajuns la Paris, este minunat!”, a declarat Macron la France 2. ”Aș fi extrem de fericit dacă ea ar putea fi prezentă la această ceremonie de deschidere, ca toți compatrioții noștri”.

Macron nu a confirmat însă nimic, adăugând: „Nu voi dezvălui nimic, ceea ce directorul ceremoniei de deschidere Thomas Jolly și toate echipele sale au pregătit. Există, de asemenea, o surpriză”.

Lady Gaga ar putea face parte din show-ul de deschidere

Participarea lui Dion și a lui Gaga nu a fost încă confirmată oficial de Comitetul Olimpic. Luna trecută, ministrul Sporturilor și Jocurilor Olimpice, Amélie Oudéa, a declarat pentru postul francez de televiziune France 2 că participarea lui Dion la ceremonia de deschidere ”este posibilă”.

În cazul în care zvonurile vor fi confirmate, aceasta va fi prima reprezentație a lui Dion după mai mulți ani. Ea nu a mai urcat pe scenă de la diagnosticarea sindromului persoanei rigide în decembrie 2022, care a obligat-o să anuleze mai multe spectacole live.

Celine Dion nu a mai urcat pe scenă din 2022

Sindromul este o afecțiune neurologică care provoacă spasme musculare. Aceasta afectează în primul rând creierul și măduva spinării și provoacă rigiditate musculară, probleme de postură și probleme senzoriale.

Dacă Dion va cânta vineri, ar fi a doua oară când participă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, după ce a interpretat „The Power of the Dream” la Atlanta, în 1996.

Înainte de a fi văzută la Paris și de premiera documentarului său I Am: Celine Dion, pe 25 iunie, ultima apariție publică a lui Dion a fost la gala Grammy 2024, unde i-a înmânat premiul pentru albumul anului lui Taylor Swift.

Pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice de vară, ceremonia de deschidere nu va avea loc pe un stadion. Ceremonia va avea loc de-a lungul râului Sena.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE