Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift, record de șapte premii la MTV Video Music Awards. A devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului

Taylor Swift a fost marea câștigătoare a Premiilor MTV. Ea a plecat acasă cu șapte trofee, inclusiv premiul cel mare pentru videoclipul anului. Artista americană a stabilit astfel un nou record la gala MTV Video Music Awards și a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului.

Eminem, Karol G și Katy Perry au urcat pe scena din New York și au făcut spectacol.

Taylor Swift, record de șapte premii la MTV Video Music Awards

În discursul ei, Taylor Swift i-a îndemnat pe tineri să meargă la vot, dar a evitat să facă trimitere explicită la democrata Kamala Harris. Mesajul vine însă la scurt timp după ce vedeta a anunțat pe rețelele sociale că va vota cu Harris la alegerile prezidențiale.

Taylor Swift: „Iar faptul că acesta este un premiu al fanilor și ați votat pentru acest video, apreciez foarte mult. Și dacă aveți peste 18 ani, vă rog să vă înregistrați și să votați și pentru altceva care este foarte important în viitorul apropiat, alegerile prezidențiale."

Katy Perry a primit premiul „video vanguard”. Artista a primit trofeul chiar de la logodnicul său, actorul Orlando Bloom.

Orlando Bloom: „O cunosc pe Katy Perry ca pe o mamă, o iubită care aduce aceeași dragoste și bucurie familiei noastre."

Gimnasta Jordan Chiles, care a pierdut medalia de la Jocurile Olimpice în favoarea Anei Bărbosu, a primit o medalie simbolică de la rapperul american Flavor Flav.

Flavor Flav: „Am pentru tine ceva ce nu-ți vor putea lua niciodată."

Gala MTV Video Music Awards a avut loc pe Arena UBS din New York. Show-ul a fost deschis de Eminem.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE