Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sabrina Voinea nu vrea să renunțe la gimnastică: O să vorbesc cu mama / Am muncit mult și pot fi mai bună

Sabrina Voinea spune că nu va renunța la gimnastică, așa cum anunțase inițial mama și antrenoarea ei, Camelia Voinea. Sportiva pare decisă să-și convingă mama să treacă peste supărarea provocată de ratarea podiumului olimpic. Audierile în cazul ei, la TAS, au fost amânate, potrivit unor surse Euronews. La 17 ani, Sabrina este considerată una dintre cele mai talentate gimnaste ale generației sale. Ea are trei medalii obținute la Campionatele Europene: două de argint și una de bronz.

Sabrina Voinea: „Nu vreau să mă las de gimnastică / O să discut cu mama, suntem supărate amândouă”

Sabrina Voinea, gimnastă: „Tot supărate suntem amândouă (Sabrina și mama acesteia n.r.). Eu sper să îmi mai revin. Și eu, și mama.

O să vorbesc cu mama, o să discut cu ea și vedem ce se poate rezolva. Eu nu îmi doresc să mă las de gimnastică pentru că am muncit foarte mult și vreau să arăt pe parcurs că sunt din ce în ce mai bună și același lucru vreau să îl explic și mamei: să continuăm gimnastică și să mergem în sala de gimnastică”.

Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei Maneca-Voinea, a declarat la întoarcerea de la Paris că fiica sa este „om de medalie” şi cine a greşit luându-i şansa de a urca pe podium în finala la sol de la Jocurile Olimpice trebuie să suporte consecinţele. România nu poate da cu piciorul unei medalii, a mai spus ea.

Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei Voinea: „Atâta timp cât își dorește Sabrina să continue gimnastica, expunând toate problemele și, respectiv acest rezultat de la TAS, atunci ne vom gândi clar ce este de făcut. Este clar și este foarte adevărat că e păcat, că e foarte bună (Sabrina n.r.). Nici să ajung data viitoare - înseamnă că muncim în zadar - să pățesc același lucru”.

Ana Maria Bărbosu, clasată pe locul patru la sol la gimnastică artistică

Dacă Sabrina Voinea a luat locul cinci, Ana Maria Bărbosu s-a clasat pe locul patru la sol, luni, în concursul de gimnastică artistică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Ea a fost pentru câteva zeci de secunde medaliată cu bronz, însă americanca Jordan Chiles a depus contestaţie şi i-a fost mărită nota, de la 13,666 la 13,766 astfel că aceasta a terminat pe poziţia a treia. Sabrina Voinea a făcut şi ea contestaţie pentru nota primită (13,700), dar a fost respinsă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE