Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Orange Services, unul dintre cele mai mari hub-uri de tehnologie, oferă oportunități de carieră

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

”Încrederea mea este că tehnologia ajută mult piața muncii din România. Noi suntem un hub de talente cu competențe de top, cu abilitatea de a găsi soluții la probleme existente prin inovare și nu numai. Cu ajutorul tehnologiei, renunțând la activități repetitive, vom avea loc mai mult pentru acele lucruri la care excelăm. Cred cu tărie că asta va aduce România în punctul de intersecție dintre cost și valoare pe piața europeană și nu numai”, a declarat Ioana Grigore, HR Manager Orange Services.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

”Nu sunt un mare cititor de science-fiction, deci posibil să nu mă ajute imaginația la acest răspuns. Cu toate acestea, noi operăm în domeniul IT, așadar în zona industriilor pioniere în transformare, iar în domeniul acesta cred că angajatul viitorului va fi un mix între un expert care să valorifice aria de AI și experiența practică cu un set de competențe pe care le numim soft skills, ca de exemplu: gândire analitică, lucru în echipă, creativitate, etc”, a mai precizat Ioana Grigore.

Despre Orange Services

Orange Services este o companie fondată în 2013 și este o subsidiară deținută integral de Grupul Orange. Cu 1500 de experți, prezenți în 5 locații din Romania: București, Cluj, Iași, Timișoara și Galați, este unul dintre cele mai mari Hub-uri de tehnologie și servicii IT din Grupul Orange. Ca și companie de servicii IT, ADN-ul nostru este în IT, însă echipele noastre activează și în alte domenii, precum rețelele mobile și o serie de funcții comerciale și de business.

Suntem o echipă tânără pasionată de inovație, tehnologie și depășirea limitelor, perfect adaptată unui mediu multilingv și multicultural. La Orange Services, suntem sinceri, surprinzători, dinamici, direcți și deschiși.

Scopul nostru în cadrul evenimentului este de a ne conecta cu talentele de pe piață, de a ne expune expertiza în domeniul IT și de a le oferi studenților oportunități de carieră într-un mediu plăcut și relaxant, alături de echipe tinere, dar cu expertiză, lucrând în proiecte de impact ce au la bază tehnologii și limbaje de programare inovative.

Când are loc PoliJOBS

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București găzduiește în perioada 15-16 noiembrie 2023 cel mai mare târg de job-uri din domeniul tehnic din acest an, PoliJOBS. Evenimentul va conecta companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți și absolvenți.

PoliJOBS, ajuns la cea de a VII-a ediție, este un eveniment de referință pentru tinerii studenți, ingineri și pentru piața muncii din România. Organizat cu pasiune și dedicare de către Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, prin intermediul Biroului de Plasare a Forței de Muncă- PoliJOBS, evenimentul oferă o platformă esențială de interacțiune între studenți, absolvenți și potențiali angajatori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE