Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Încă un azil al groazei, la Argeș. Un pacient a murit după ce a fost dus prea târziu la spital

Încă un azil al groazei a fost descoperit în Argeș. Surse Euronews spun că un bărbat, care avea o necroză, a fost dus prea târziu la spital. El a fost operat, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Polițiștii spun că angajații centrului nu au chemat de urgență ambulanța atunci când au văzut starea bărbatului.

Mai mult, aceleași surse au declarat în exclusivitate că acest centru funcționează de fapt ca un azil mascat.

Destinația lui a fost schimbată acum 8 zile și figurează acum ca unitate de cazare și închiriere.

Percheziţii şi cercetări efectuate de Poliţie, după ce un bărbat a murit într-un azil

Poliţiştii din Piteşti au efectuat percheziţii domiciliare, dar şi la punctele de lucru ale unor persoane juridice, după ce un bărbat cu mobilitate redusă a murit într-un azil, cercetările fiind efectuate în acest caz pentru ucidere din culpă şi abuz în serviciu, informează, miercuri, IPJ Argeş.

"La data de 23 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti - Biroul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară în localităţile Piteşti, Curtea de Argeş, Ştefăneşti şi Albota, la sediile sau punctele de lucru ale unor persoane juridice şi la locuinţele unor persoane fizice, cercetate într-un dosar penal privind inacţiune în asigurarea îngrijirilor medicale şi igienei unei persoane internate într-un azil de bătrâni, respectiv omisiuni în solicitarea intervenţiei medicale de urgenţă, fapt ce ar fi condus la decesul unui bărbat, cu mobilitate limitată, în vârstă de 56 ani, din Piteşti", precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE