Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cât costă biletele pentru România - Kosovo și România - Cipru din Liga Națiunilor 2024

FRF va pune în vânzare vineri, 18 octombrie, biletele pentru meciurile România - Kosovo și România - Cipru din Liga Națiunilor 2024, Sunt ultimele două meciuri din faza grupelor pentru „tricolori”, iar ambele partide se vor juca pe Arena Națională din București.

Bilete vor putea fi cumpărate pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Tricolorii.

România - Kosovo se joacă pe 15 noiembrie de la ora 21:45, în timp ce meciul România - Cipru va avea loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Cât costă biletele pentru meciurile România - Kosovo și România - Cipru

Prețul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei.

De asemenea, opiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete.

„Tricolorii”, lideri în grupa C2

Echipa națională a României, pregătită de Mircea Lucescu, ocupă prima poziție în grupa C2, cu maximum de puncte după cele patru meciuri disputate până acum: 3-0 cu Kosovo, 3-1 cu Lituania (tur), 2-1 cu Lituania (retur) și 3-0 cu Cipru.

Clasamentul grupei C2

  1. România - 12p (golaveraj 11-2)
  2. Kosovo - 6p (golaveraj 9-4)
  3. Cipru - 3p (golaveraj 1-10)
  4. Lituania - 0p (golaveraj 3-8)

De ce e important ca România să câștige meciurile cu Kosovo și Cipru

„Tricolorii” au o șansă importantă să ajungă la Cupa Mondială din 2026, iar parcursul în Liga Națiunilor 2024 va cântări important în drumul României către turneul final de pe continentul american.

Mai exact, „Tricolorii” trebuie să câștige această grupă, ca să-și crească șansele de a ajunge la barajul care ne poate duce la Mondial.

În preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2026 sunt angrenate, teoretic, 55 de naționale. Cel mai probabil vor fi 54, dat fiind faptul că Rusia a fost exclusă din competițiile internaționale, ca urmare a invaziei în Ucraina.

Astfel, în calificări vor fi 12 grupe, a câte patru sau cinci echipe. Câștigătoarele grupelor preliminare se vor califica direct la turneul final din SUA, Mexic și Canada.

Vor ajunge în play-off/barajul de calificare pentru Cupa Mondială un număr de 16 echipe: cele 12 naționale care termină pe locul doi în preliminarii plus cele mai bine clasate patru câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor care nu au ocupat în preliminarii locurile 1 sau 2.

În play-off, cele 16 echipe vor fi repartizate în patru serii și vor juca două meciuri: semifinale și finale. Câștigătoarele acestor patru serii se vor califica la Cupa Mondială.

Astfel, este important ca România să câștige grupa din Nations League, pentru a spera că va ajunge la baraj, în cazul în care nu va termina în calificări pe unul din primele două locuri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE