Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ana Maria Bărbosu, încurajări pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles: Sunt sigură că veți avea forța să reveniți

Ana Maria Bărbosu a transmis un mesaj prin care le încurajează pe Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis ca gimnasta de 18 ani primească medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris. În consecință, Chiles trebuie să dea înapoi medalia de bronz, iar Voinea s-a clasat pe locul patru.

Potrivit Golazo, Ana Maria Bărbosu le-a menționat pe sportivele au luptat și ele pentru medalie în  finala feminină a probei de gimnastică artistică la sol: Sabrina Voinea și Jordan Chiles.

„Sabrina, Jordan, gândurile mele se îndreaptă către voi. Știu foarte bine că doare, pentru că am trecut prin aceleași stări. Dar vă cunosc și sunt sigură că veți avea forța să reveniți și mai puternice.

Sper din tot sufletul ca la următoarele Jocuri Olimpice să ne aflăm pe același podium. Asta e visul meu.

Sunt mândră că am reușit să readuc România pe un podium olimpic. Sper că am bucurat toți românii. Le mulțumesc pentru dragul pe care mi l-au arătat!”, a afirmat Ana Maria Bărbosu, pentru sursa citată.

Gimnasta americană Jordan Chiles trebuie să dea înapoi medalia, în condițiile în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis sâmbătă ca Ana Maria Bărbosu să primească bronzul. Comitetul Internațional Olimpic a anunțat că a luat legătura deja cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru a stabili detaliile ceremoniei de realocare a medaliei.

Contestația în cazul Sabrinei Voinea a fost respinsă în urmă memoriilor făcute la TAS. Astfel, gimnasta de 17 ani a încheiat competiția pe locul patru.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE