Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cartea lui Nicolae Ciucă, promovată cu un clip video în care este amintită „bătălia de la Nassiriya”

Videoclipul de promovare a cărţii lui Nicolae Ciucă, „Un ostaș în slujba țării”, a fost lansat joi, pe pagina de Facebook a prezidențiabilului PNL.

Videoclipul de promovare a cărţii lui Ciucă, „Un ostaș în slujba țării”, lansat

Ciucă a scris pe Facebook că volumul său autobiografic, despre care are speranțe că o să fie bestseller, o să fie lansat „în curând”. Acolo a publicat și clipul de promovare a cărții, cu imagini de pe front.

Sunt filmări din timpul misiunilor armatei române în Afganistan și Irak, în care se menționează inclusiv participarea lui Ciucă în „bătălia de la Nassiriya”, și se încheie cu decorarea generalului de către SUA.

„Prima luptă în care era implicată o unitate românească după cel De-al Doilea Război Mondial a fost bătălia de la Nassiriya, unde trupele românești au fost comandate în acea noapte chiar de comandantul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, locotenent colonel Nicolae Ciucă”, este explicat în clip.

În imagini apar și regizorul Sergiu Nicolaescu, dar şi fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Paşcu.

Nu cu mult timp în urmă, liderul PNL îi recomanda lui Ciolacu să citească neapărat volumul.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească şi el cartea, poate avea multe de învăţat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către iniţiative caritabile”, a precizat Ciucă, pe Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE